Svētku brīvdienu laikā Latgalē fiksēti vairāki CSN

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

19.aprīlī Daugavpils novada Kalkūnes pagastā1954.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu VW, netika galā ar tās vadību kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāta vadītāja un 1948.gadā dzimis pasažieris. Abi guva dažādas traumas.

21.aprīļa naktī Ilūkstes novada Pilskalnes pagastā, nobraucot no ceļa, avarēja automašīna Citroen. Negadījumā cieta 1994.gadā dzimis vadītājs, 1996. un 1994.gadā dzimušie pasažieri. Visi ar traumām tika nogādāti slimnīcā. Policija skaidro negadījuma iemeslus.

18.aprīlī Riebiņu novada Rušonas pagastā 1969.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motocikla vadību, kā rezultātā apgāzās. Traumas guva motocikla pasažieris, 2000.gadā dzimis pusaudzis. Tika noskaidrots, ka minētais motocikls nav noteiktajā kārtībā reģistrēts, ne arī apdrošināts, un, protams, nav izieta arī tehniskā apskate. Ņemot vērā visus pārkāpumus, policija lems par vadītāja saukšanu  pie atbildības.

20.aprīlī Ludzas apkārtnē reģistrēti divi savstarpēji līdzīgi ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas divas jaunas sievietes.

Ap plkst. 9 no rīta Zilupes novada Zaļesjes pagastā 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu MAN ar puspiekabi, netika galā ar vadību un apgāzās. Automašīnas pasažiere, 1988.gadā dzimusī sieviete guva ķermeņa nobrāzumus, taču no medicīniskās palīdzības atteicās.

Savukārt ap 19:45 Ludzas novada Pildas pagastā 1993.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu VW netika galā ar vadību, kā rezultātā apgāzās. Negadījumā cieta 1997.gadā dzimusī pasažiere, kura ar nopietnām traumām tika nogādāta slimnīcā.


Написать комментарий