Prohora Šaļapina sieva mīļotā dēļ veic sēžas korekciju

foto: medikforum.ru
foto: medikforum.ru

57 gadus vecā Maskavas uzņēmēja, dziedātāja Prohora Šaļapina sieva Larisa Kopenkina turpina atjaunināšanās kursu. Marta sākumā dāma veica plakstiņu un sejas plastisko operāciju.

Plastiskās operācija bija veiksmīga, un dziedātāja sieva tik tiešām izskatās jaunāka un svaigāka. Tagad viņa nolēma uzlabot izskatu no aizmugures.
Pēc pusotra mēneša uzņēmēja atkal devās pie plastikas ķirurga. Šoreiz Larisa pilnveidos savu „piekto punktu”. Šaļapinam ļoti patīk Kolumbijas dziedātājas Dženiferas Lopesas dibens, un lai izpatiktu vīram Kopenkina nolēma koriģēt sēžamvietu, – vēsta eurosmi.ru.

Par to, ka sieva sniegs viņam šādu pārsteigumu, Prohors uzrakstīja savā mikroblogā: „Arvien vairāk apbrīnoju šo sievieti! Manis dēļ (un, protams, arī sevis) viņa otro reizi izšķīrās par plastisko operāciju – taisīt tādu dibenu kā manis iecienītajai Džejai Lo!”.

Dziedātāja sievai patīk valkāt īsus svārkus un kleitas, piesaistot uzmanību slaidajām kājām. Uzlabotais Kopenkinas sēžamvietas izskats padarīs viņu pievilcīgāku gan Prohora, gan paziņu, gan biznesa partneru acīs.     


Написать комментарий