Žannai Friskei cīnīties ar vēzi palīdz svētā brīnumdare

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Ar vēzi slimajai Krievijas dziedātājai Žannai Friskei lēnām uzlabojas veselība – viņa jau spēj pārvietoties pati, zaudē lieko svaru, uzlabojas redze. Dziedātāja šobrīd iziet ārstēšanās kursu ar jaunāko medicīnisko preperātu nanovakcīnu, taču, kā uzskata Žannas māsa Natālija – estrādes zvaigznei palīdzējis arī kāds brīnums, raksta "KasJauns.lv".

Nupat NTV raidījumā "Aci pret aci" viesojās Žannas Friskes tēvs Vladimirs un meita Natālija. Viņi stāsta, ka par smadzeņu vēzi Žanna uzzināja aizvadītā gada beigās, kad kādā Losandželosas veikalā zaudēja samaņu.

Turklāt tad ārsti devuši maz izredžu izdzīvot. "Kā ārsti mums vēlāk atzinās, viņi domāja, ka Žanna nomirs mēneša laikā. Taču mums to tad neteica. Devāmies uz vairākām klīnikām, konsultējāmies ar labākajiem speciālistiem Krievijā, Vācijā, Amerikā, taču labāk Žannai nepalika," raidījumā stāstīja dziedātājas tēvs.

"Un tad es sapratu, ka palīdzēt var tikai brīnums. Mums ir Svētās Matronas ikona un mana mamma katru rītu viņai lūdzas par Žannas veselību. Un lūgšanas uzklausītas – Žanna sāka atlabt. Pēc dažām dienām Žannai krasi samazinājās lēkmju skaits. Vēl pēc kāda laiciņa ārsti veica izmeklēšanu un neticēja savām acīm – audzējs pārstājis augt! Tajā vēža stadijā, kādā bija Žanna, tas bija vienkārši neticami. Un tagad viņai kļuvis daudz labāk, viņa jau pati var piecelties no gultas," piebilda Žannas Friskes māsa Natālija.

Pareizticīgo svētās Matrona ikona. Svētā Matrona spēj palīdzēt slimajiem arī pēc savas nāves un joprojām ļaudis runā par viņas veiktajiem brīnumiem.

Pareizticīgo svētās Matrona ikona. Svētā Matrona spēj palīdzēt slimajiem arī pēc savas nāves un joprojām ļaudis runā par viņas veiktajiem brīnumiem.

Kas ir šī Matrona Nikonova? Matrona Nikonova jeb Maskavas Matrona ir pareizticīgo svētā. Viņa piedzima 1885. gadā pilnīgi akla, bez acīm, taču spējusi redzēt ar gara spēku. Matronai bija redzami ne tikai cilvēku grēki, pārkāpumi, bet arī viņu domas. Viņa juta briesmu tuvošanos, paredzēja stihiskas nelaimes un katastrofas, lūdzoties Dievam, spēja dziedināt slimos. Svētlaimīgā Matrona mira 1952. gadā, bet 1999. gadā pareizticīgo baznīca viņu kanonizēja svēto kārtā.

Zīmīgi, ka pirms savas nāves Svētā Matrona teica, ka turpinās dziedēt slimos un palīdzēt cilvēkiem arī turpmāk – nepieciešams tikai veltīt viņai lūgšanas un pastāstīt par savām bēdām. Un tā arī notiek, jo par Svētās Matronas brīnumdarbiem arī tagad – daudzus gadus pēc viņas nāves - tiek runāts daudz un plaši.

Savukārt par Žannu Friski runā, ka amerikāņu ārsti Losandželosā, pie kuriem dziedātāja iziet ārstēšanās kursu, uzzinājuši, kādus brīnumus spēj veikt pareizticīgo svētā, savā kabinetā pat nolikuši ikonu ar Svēto Matronu.
 


Написать комментарий