Zadornovs: Uzturēšanās atļaujas atņemšanu rosināja šizofrēniķis

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Jūrmalā dzimušais slavenais krievu satīriķis Mihails Zadornovs, kam var atņemt uzturēšanās atļauju Latvijā, sacīja, ka nevaino Latvijas varu par to, ka tā varētu viņam liegt uzturēšanās atļauju, raksta "nra.lv".

"Visvairāk esmu kritizējis Krievijas varu. Personiski biedrus Putinu, Medvedevu un partiju Vienotā Krievija. Ja mani kaut kur vajadzētu nelaist, tad tikai Krievijā," norādīja Zadornovs.

"Es nevainoju Latvijas varu par to, ka tā var liegt man uzturēšanās atļauju. Ne vara to rosināja. Pavasaris. Šizofrēnija. Viens no šizofrēniķiem uzrakstīja vēstuli Saeimai. Tur šī vēstule ir jāizskata. Runā, ka reiz es šim cilvēkam neesmu palīdzējis. Es viņu neatceros. Taču esmu redzējis vēstules kopiju. Pat ar manu latviešu valodu diezgan, lai saprastu, ka viņš nav savā prātā," piebilda satīriķis.

Tāpat viņš atkārtoti neslēpa, ka gribētu, lai tiktu apglabāts Latvijā, kur ir arī viņa vecāku un vecvecāku kapi.

"Es pats arī negribu braukt no šejienes projām. Te ir manu vecāku kapi. Vecmāmiņu kapi. Es būšu sāpināts, ja mani neapglabās Latvijā. Taču, ja man atņems uzturēšanās atļauju, es netiesāšos. Es nekad neesmu bijis tiesā. Es uzskatu – ja mani apvaino, man jāgāž pa purnu," sacīja Zadornovs.
 


Написать комментарий