Maserati, Audi un SRT Ņujorkas autosalonā demonstrē speciālas versijas

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Pazīstamo modeļu speciālās versijas Ņujorkas autosalonā parādās viena pēc otras, un tas nevar nepriecēt. Zīmols Maserati automobiļu šovā demonstrē īpašu Gran Turismo modeli, kurš veltīts kompānijas simtgadei.

Jā, šī gada decembrī pazīstamajam Itālijas luksus klases automobiļu ražotājam aprit 100 gadi, un šim notikumam Maserati sāk gatavoties jau tagad. Tiek demonstrētas divas modeļa Gran Turismo MC Centennial Edition versijas – kupeja un kabriolets. Jubilejas modeļiem tika izstrādātas trīs ekskluzīvas nokrāsas, kuru vidū ir sarkana Magma Red un zila Inchiostro Blue – kompānijas dzimtā Boloņas reģiona krāsas. Riteņu diski rotāti ar speciāliem uzliktņiem ar ciparu 100. Salonu apdarē ir izmantota augstas kvalitātes melna vai balta āda, bet nošuves, kontrasta krāsas ieliktņi un uz pagalvjiem izšūtie trīszari saskan ar virsbūves krāsu. 8 cilindru dzinēja ar 4,7 l tilpumu jauda sastāda 454 zirgspēkus, bet automobiļa maksimālais ātrums sastāda 297 km/h.

Ja Maserati ir veltījusi savu modeli jubilejai, tad Audi nolēma izlaist dinamisku RS7 – Dynamic Edition versiju. Tiesa, īpašā sporta sedana varianta jauda nav kļuvusi lielāka – zem motora pārsega joprojām rūc standarta 4 l biturbo dzinējs ar 560 zirgspēku jaudu. Toties ir daudz dizaina elementu. Priekšējais sadalītājs, aizmugures difuzors un motora pārsegs ir izgatavoti no oglekļa šķiedras, sporta sēdekļu apdarē ir izmantota āda ar sarkanām šuvēm. Turklāt speciālajai versijai ir 21 collu riteņi ar sarkaniem bremžu suportiem, sportisku gāzu izplūdes sistēmu un DRC atsperojumu ar regulējamiem amortizatoriem. Šīs versijas cena sastāda 146 tūkst. dolāru, – vēsta style.rbc.ru.

Bet zīmols SRT izveidoja speciālu sporta automobiļa Viper Anodized Carbon Special Edition TA versiju, pievienojot jau pastāvošajam modelim Viper GTS Anodized Carbon Special Edition Time Attack opciju ātrumsacīkšu paketi. Viper GTS pati par sevi ir reta mašīna, bet 50 eksemplāru „anozidētas” versijas parādīšanās savā laikā retumu faniem kļuva par īstiem svētkiem. Viper GTS Anodized Carbon Special Edition virsbūve ir matētā metāliskā krāsā, tai ir melni hromēti riteņu diski, spilgti oranži bremžu suporti, salona apdarē izmantota napa āda ar apelsīnu krāsas nošuvēm un citiem akcentiem. Time Attack opciju pakete sevī iekļauj Brembo bremzes, Bilstein amortizatorus, oglekļa šķiedras priekšējo sadalītāju un aizmugurējais spoileri, oglekļa strukturālo X skavu. Kopā tiks izlaisti 10 modeļa Viper Anodized Carbon Special Edition TA eksemplāri, kam visa īpašā cienītājos jārada sajūsmu.


Написать комментарий