Džena Psaki kārtējo reizi nezināja, ko atbildēt RT korespondentam 5

foto: politikus.ru
foto: politikus.ru

Brīfingā Valsts departamenta preses sekretāre Džena Psaki paziņoja, ka neskatoties uz „ārējo apņemšanos pildīt Ženēvas vienošanos”, Krievija turpina „uzpūst konfliktu” Ukrainas austrumos un „nevēlas uzņemties atbildību” par tā realizāciju. „Kā vakar paziņoja prezidents, no mūsu puses sekos jaunas sankcijas, ja Krievija nepildīs savas saistības”.

Kad RT korespondente Gajanē Čičakjana pajautāja, vai specoperācijas atjaunošana ir saistīta ar neseno ASV viceprezidenta Džo Baidena vizīti Kijevā, Dženi Psaki viņu ignorēja tieši tāpat kā 19. martā, kad neērtu jautājumu uzdeva Anastasija Čurkina, – ziņo russian.rt.com. 

Viņai kārtējo reizi nācās atzīt, ka ASV Valsts departaments saņem informāciju par notikumiem Ukrainas austrumos nevis no neatkarīgiem avotiem, bet no oficiālajiem Kijevas ziņojumiem. Tai pašā laikā Psaki uzstāja, ka „krievi apzināti izkropļo faktus par labu savai notikumu versijai”.

„Vai fakts, ka divas reizes pēc ASV oficiālo pārstāvju vizītes Kijevā Džo Brenana un pēc tam  Džo Baidena varas iestādes sūtīja karaspēku uz valsts dienvidaustrumiem, ir sakritība?” – pajautāja Gajanē Čičakjana.

„Es domāju, ka jūs kopējat Lavrova paziņojumus”, – atbildēja Valsts departamenta pārstāve.

„Kāds ir jūsu viedoklis? Tā ir sakritība?”, – turpināja RT korespondente.

„Domāju, ka mēs pāriesim pie nākamā jautājuma par Ukrainu”, – aprāva viņu Psaki.

Atgādināsim, ka līdzīgs dialogs notika starp Dženu Psaki un citu RT žurnālisti Anastasiju Čurkinu, kad Valsts departamenta preses sekretāre ignorēja korespondentes jautājumu.


Написать комментарий

Tātad ar šādām ziņām baro daugavpiliešus. Nav brīnums. Nesen biju Daugavpilī. Viesnīcā brokastlaikā no rīta krievu radio,nevis muzika, vai klusums, veikalos arī.

vismaz viņa nepiesolīja žurnālistei pa purnu vai neuzrīdīja virsū miesassargus, lai izvaro, kā to darīja Žirinovskis savā preses konferencē. bet interesants izvilkums daugavpiliešiem ko lasīt...?! kur skatās DP????

... vai tik tā bija, jo šis sižets arī ir pasūtījums no RT un tas, ko saka Psaki neatbilst tulkojumam krievu valodā..., čakare JŪS dārgie...

Jautāja krieviski, atbildēja angliski, puse pazuda tulkojumā! :P

kolorado vaboļu okupanti....putlerieši, rašisti, fašisti, krievija grib karu!

Написать комментарий