Sieviete sakodīja pitbulterjeru, aizsargājot savu divus gadus veco bērnu

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Briesmīgs gadījums notika Lielbritānijā. Čelsija Kempa no Teksasas štata Hjūstonas uzsāka cīņu ar saniknotu pitbulterjeru, kurš uzbruka viņas divus gadus vecajai meitai.

Kā pastāstīja Čelsija, viņa pieskatīja suni pēc sava drauga lūguma. Kādā brīdī suns aiz ziņkārības piegāja pie viņas meitas Makenzijas un sāka viņu apostīt. Un pēkšņi pavisam negaidīti suns kļuva nikns un sāka plēst bērnu ar zobiem, acīmredzot jūtot cita suņa smaržu, kurš dzīvo Čelsijas mājās.

Pēc tam sekoja cīņa, kurā māte sita sunim pa purnu un koda viņam ausīs, kas viņai palīdzēja atbrīvot meitu un izsaukt policiju. Atbraukušie policisti bija spiesti šaut un smagi ievainoja suni, kurš vēlāk tika iemidzināts, – vēsta ruconnect.co.uk.

Cietušajai meitenei nācās uzlikt daudz šuvju. Čelsijas plaukstas bija tā sakostas, ka vēl mēnesi viņa nevarēja meitu turēt rokās. Tomēr vairāku mēnešu laikā, kuri ir pagājuši kopš incidenta dienas, mamma un meita ir pilnīgi atveseļojušās gan fiziski, gan morāli. Bērna māte teica: „Mana meita ir stipra, viņai ir lemts dzīvot un dzīvot”.


Написать комментарий