Jaunā Kalupes pagasta kultūras menedžere atdzīvinās pagasta kultūras dzīvi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka šā gada februāra vidū Kalupes pagasta pārvalde meklēja jaunu kultūras menedžeri, kas pievērstos pagasta kultūras jomas attīstībai.

Atgādināsim, ka konkursā uz Kalupes pagasta kultūras menedžera vietu bija saņemts tikai viens pretendenta pieteikums, tomēr konkursa uzvarētāja vārds netika ziņots, jo pirms darba līguma parakstīšanas bija jāatrisina daži jautājumi.

Portāla Gorod.lv korespondents griezās Kalupes pagasta pārvaldē un noskaidroja, ka problēmas ir atrisinātas un ar jaunu Kalupes pagasta pārvaldes kultūras menedžeri Moniku Lipšāni darba līgumu plāno parakstīt 6.maijā.

Pagasta pārvaldē paziņoja, ka M.Lipšāne esot piemērota kandidatūra kultūras menedžeres amatam, viņai esot atbilstoša izglītība un pieredze projektu izstrādē, pirms tam M.Lipšāne strādājusi par Krāslavas novada Ūdrīšu pagasta tautas nama vadītāju.

Jāatzīmē, ka amata kandidātiem tika izvirzītas šādas prasības: pieredze  kultūras pasākumu organizēšanā, vadīšanā, pasākumu scenāriju izstrādē; zināšanas kultūras darba un finanšu plānošanā, kultūras projektu vadībā; zināšanas par kultūras darbu un tā attīstības procesiem; izpratne par kultūras mantojumu un tradīcijām; kandidātam jābūt komunikablam, atbildīgam, perfekti jāpārvalda valsts valoda, jāspēj patstāvīgi organizēt savu darbu, veidot sadarbību ar pagasta iedzīvotājiem un iestādēm u.c.


Написать комментарий