Par godu Džekijam Čanam ir izlaista speciāla Lamborghini versija

foto: luxurylaunches.com
foto: luxurylaunches.com

7. aprīlī slavenais Honkongas aktieris Džekijs Čans svinēja 60 gadu jubileju. Tam par godu Lamborghini radīja speciālu modeļa Aventador versiju, kuras nosaukums ir Aventador Jackie Chan Edition.

Savos 60 gados Honkongā dzimušais Čens Luns, kurš kino cienītājiem ir pazīstams kā Džekijs Čans, ir filmējies 119 filmās un saņēmis daudzus apbalvojumus. Šī brīnišķīgā aktiera jubileju Lamborghini atzīmēja ar speciālas Aventador Jackie Chan Edition versijas izlaidumu, – vēsta style.rbc.ru.  

Automobilis, protams, ir izveidots vienā eksemplārā. Automobiļa virsbūve ir Titanium Gray krāsā, riteņu diski ir nokrāsoti melnā krāsā, bet bremžu skavas – sarkanā krāsā. Sarkanās un melnās krāsas kombinācija raksturīga arī interjeram. Kā atgādinājums par aktiera īsto vārdu uz sēdekļu pagalvjiem un uz durvīm ir izšūts vārds „Luns”.

Tiesa, Džekijs Čans nolēma neatstāt sev šo unikālo dāvanu, bet nodot to izsolei. Iegūtie līdzekļi tiks nodoti Džekija Čana labdarības fondam, kurš nodarbojas ar Ķīnas kinostudijas atbalstu. 

 


Написать комментарий