Vai Daugavpils pašvaldības deputāti apstiprināja pašvaldības darba atskaiti neskatoties?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ārkārtas Daugavpils domes 30. aprīļa sēdē tika apstiprināta domes 2013. gada atskaite par darbu un pašvaldības konsolidētā atskaite.

Deputātiem dokumenti tika nosūtīti balsošanas priekšvakarā apmēram ap 5 vakarā un pēc 17 stundām (ieskaitot nakti) tautas kalpi 8 sēdes dienas kārtības jautājumu vidū apstiprināja arī iepriekš minētās atskaites, kuru apjoms sastāda 130 un 250 lappuses.

Jautājumu apspriešanas gaitā deputāts Aivars Broks izteica komentāru, ka viņam bija ļoti maz laika, lai iepazītos ar dokumentiem. Savukārt deputāts Anatolijs Gžibovskis pauda cerību, ka pērn noteiktā jaunā grāmatvedības uzskaites sistēma un mainītā grāmatvedības uzskaites politika ļaus nākamgad atskaiti sagatavot agrāk.

Kā tautas kalpiem apliecināja, pašvaldības pērnā gada rezultāti no grāmatvedības redzes viedokļa ir pozitīvi. Runājot par riskiem, kuri pašvaldībai var rasties šogad, tad, kā atzīmēja Jānis Lāčplēsis, ir riski, kuri ir saistīti ar uzņēmuma „Gādība” projektiem un tiesvedība ar „Svente Holding”. Tāpat, kā paziņoja mērs, šogad nodokļu ieņēmumi pilsētas budžetā varētu būt labāki”.

Rezultātā atskaite par domes darbu tika apstiprināta vienbalsīgi.


Написать комментарий