Viesnīca V8: vieta, kur aizmigt pie stūres nav grēks

foto: V8 Hotel preses foto
foto: V8 Hotel preses foto

Dažādi interjera elementi ar saknēm autotematikā nav nekas jauns. Grills veca automobiļa dzinējtelpā, Porsche biroja galds vai ātrumkārba galda kājas vietā.

Iespējams, daudzi jau pabijuši savdabīgajā Štutgartes vienīcā V8. Iespējams, kāds tikai tagad plāno atvaļinājuma laikā Vācijas tūrē iekļaut Šturgartes pilsētu. Tad viss vēl priekšā un kārtīgam autobraucējam vispiemērotākā viesnīca būs tieši V8.
Laikam lieki skaidrot, ka šī viesnīca ieturēta tieši auto noskaņās. Blakus modernai santehnikai, parastiem galdiem, krēsliem un citām jebkurā viesnīcā sastopamām lietām, gultas un daži citi interjera elementi ir pārsteidzoši.
Jau laikus, rezervējot naktsmājas, te var izvēlēties, vai pārlaist nakti amerikāņu muskuļauto, klasiskā Porsche, Volkswagen vabolītē vai Mercedes Benz modelī, kuru pazīstam kā “skumjo Emīlu”.
Par lētu šādu prieku nodēvēt nevar. Parasts divvietīgs nummuriņš ar Mercedes Benz plato gultu maksā 173 eiro par nakti. Ja gribas ko lepnāku, tad luksusa apartamenti par 435 eiro.
Iespējams, iedvesma šādai viesnīcai radusies no tā, ka tā atrodas vien divu kilometru attālumā no Mercedes Benz Štutgartes rūpnīcas!


Темы: , , , ,
Написать комментарий