Aktrise pārsteidz ar nereāli slaidu vidukli

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Parīzes modes nedēļas laikā aktrise Keira Naitlija (29) pārsteidza ar izteikti tievo vidukli, ko viegli ieskaut tikai divām plaukstām. Arī turpmākajiem saviesīgajiem pasākumiem aktrise izvēlas tērpus ar korsetes veida viduslīniju, kas akcentē viņas šmaugo viduslīniju.

Aizvadītajā sestdienā, apmeklējot „Tribeca” filmu festivālu Ņujorkā, Keira Naitlija bija izvēlējusies romantiska stila „Chanel” vakarkleitu, kas akcentē viņas 58 cm tievo vidukli.
Savukārt svinīgajām vakariņām aktrise bija izvēlējusies citu „Chanel” kleitu ar akcentētu jostas līniju.

Londonā dzimusī aktrise, kas ir „Chanel” līnijas „Coco Mademoiselle” reklāmas seja, lika daudziem kulstīt mēles pirms mēneša, kad apmeklēja Parīzes modes nedēļas pasākumu tērpā, kas liek elpai aizrauties, cik neiedomājami tievs ir aktrises viduklis.

Toreiz Keira bija tērpusies dizainera Karla Lāgerfelda radītā melnbaltā kleitā. Pateicoties kvadrātveidīgajai tērpa augšdaļai un A silueta svārkiem, vācu dizainera tērps radīja optisku ilūziju, ka šī trauslā sieviete viduklī ir kā pārdalīta uz pusēm.

Pērnā gada maijā precētā aktrise preses intervijās vairākkārt atzinusi, ka filmējoties kostīmu drāmās un tērpjoties ciešajās korsetēs viņa ne reizi vien bijusi tuvu ģībšanai, Filmējoties tādās kinolentēs kā „Anna Kareņina” un „Atonement”, tērpšanos korsetēs viņa nodēvējusi kā „pozitīvi briesmīgu”. „Nav pārsteigums, ka esam zināmas kā vājais dzimums, jo šādā tērpā tu nespēj ievilkt pat elpu. Nav brīnums, ka sievietes bieži ģība,” secina Keira Naitlija.


Написать комментарий