Pret «Iks cilvēku» režisoru ir atvērta otra pedofilijas lieta

foto: kinoafisha.info
foto: kinoafisha.info

Filmas „Iks cilvēki” režisors Braiens Singers atkal tiek apsūdzēts par nepilngadīgo samaitāšanu, ziņo The Hollywood Reporter.

Brits, kurš nenosauca savu vārdu, apsūdzēja Singeru un viņa kolēģi Gariju Godartu par to, ka viņi abiem bija intīmi sakari ar viņu laikā, kad viņš vēl nebija pilngadīgs.

Jauno krimināllietu izskata Kalifornijas tiesa. Pēc cietušā advokāta vārdiem Godarts iepazinās ar 14 gadus veco pusaudzi sociālajos tīklos 2003. gadā. Pēc diviem gadiem viņu starpā sākās seksuāli kontakti. Tieši Godarts iepazīstināja jaunekli ar Singeru ballītē pēc filmas „Supermena atgriešanās” pirmizrādes Londonā. Jaunais cilvēks atteicās no intīmām attiecībām ar režisoru, bet Singers izvaroja viņu, – vēsta lenta.ru.

Tā jau ir otrā pedofilijas lieta, kura ir ierosināta pret pazīstamo režisoru. Aprīlī Maikls Egans apsūdzēja Singeru par seksuāla rakstura izvarošanu ar narkotiku, alkohola un draudu izmantošanas palīdzību. Pēc cietušā vārdiem režisors it kā solīja nofilmēt pusaudzi vienā no savām filmām, ja tas piekritīs intīmiem sakariem. Pretējā gadījumā Singers grasījās izmantot savu ietekmi Holivudā, lai izpostītu viņa karjeru.

Aprīļa beigās Singers oficiāli noliedza Egana apsūdzības, nosaucot tās par „aizvainojošām, pretīgām un absolūti melīgām”. Pēc režisora domām šādi paziņojumi pirms viņa jaunās filmas „Iks cilvēki” iznākšanas ir pagātnes lietas, kuru mērķis ir novērst uzmanību no pirmizrādes.


Написать комментарий