J.Zaiceva sabiedriskā organizācija trīs locekļu sastāvā saņēma Domes finansējumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka Daugavpils pilsētas domes finansējums tika iedalīts ne visām sabiedriskām organizācijām, kuras uz to pretendēja, deputāta Jurija Zaiceva vadīta sabiedriskā organizācija „Dvinskas tautas patriotiskas jaunatnes savienība” trīs locekļu sastāvā saņēma pašvaldības finansiālo atbalstu.

Atgādināsim, ka jaunās J.Zaiceva vadītās darba grupas izstrādātas jaunatnes politikas koncepcijas prezentācijas gaitā deputāts paziņoja, ka biedrības „Dvinskas tautas patriotiskas jaunatnes savienība” mērķis neesot ES projektu izstrāde. J.Zaicevs nenosauca nevienu viņa vadītās organizācijas īstenoto projektu un turpināja kritizēt Jaunatnes departamentu un pārmest tam nepietiekamu aktivitāti ES projektu realizēšanā.

Acīmredzot Jurijs Zaicevs atrada vieglāku iespēju saņemt finansējumu savas organizācijas darbības nodrošināšanai, un iesniedza pieteikumu pašvaldības finansējuma saņemšanai. Deputāta organizācija saņēma atbalstu 500 eiro apmērā, bet lūdza maksimāli iespējamo summu – 720 eiro.

Iedalītos līdzekļus organizācija plāno izmantot, lai realizētu projektu, kuru vadīs ilggadējā Sabiedrisko organizāciju padomes „Varavīksne” vadītāja Larisa Holostova. Plānots, ka projektā tiks iesaistīti jaunieši un pusaudži, viņu vecāki, vecvecāki, seniori, skolotāji un citi Daugavpils iedzīvotāji. Viens no projekta mērķiem – „panākt, lai jaunieši saprot, ka var kvalitatīvi pavadīt laiku, liela uzmanība tiks pievērsta pilsētas un novada izzināšanai, lai veicinātu patriotisko audzināšanu”. Projekta iniciatori ir pārliecināti, ka ļoti svarīgi ir veicināt paaudžu sadarbību, tādēļ tiks organizēti jauniešiem un senioriem domātie pasākumi.

Domes iedalītos līdzekļus izmantos dzejas un mūzikas koncerta rīkošanai, plakātu un afišu izgatavošanai, tikšanos ar skolēniem rīkošanai, videosižeta filmēšanai, ekskursijas uz Ludzu organizēšanai, fotogrāfiju izgatavošanai, kancelejas preču, ziedu un suvenīru iegādei.

Jāatzīmē, ka jauniešu organizācija savā pieteikumā norādīja, ka pērn organizācija rīkoja labdarības akcijas, tikšanās, jauniešiem domātos pasākumus, sporta pasākums.


Написать комментарий