V.Maizeļa piemiņas kausā meitenes pirmās, puiši – otrie

foto: sportsvalmiera.lv
foto: sportsvalmiera.lv

No 2. līdz 4. maijam Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās pirmā volejbola skolas direktora Vladimira Maizeļa piemiņas turnīrs volejbolā. Tajā sacentās 2000. gadā dzimušās meitenes un puiši, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Gan puišu, gan meiteņu komandas šogad kļuva par Latvijas čempioniem. Savu spēku meitenes pierādīja arī šajā turnīrā. Dāmas smagās cīņās pārspēja Grodņas, Igaunijas, Daugavpils-2 komandas, kā arī ar 3:1 uzvarēja gados vecākās Līvānu meitenes. Andreja Kalana trenētajām meitenēm tas garantēja pirmo vietu. Par labāko spēlētāju tika atzīta Kristīne Teivāne.

Puiši (treneri Nikolajs Čemodanovs, Zoja Ivanova) ar rezultātu 3:1 pārspēja Sanktpēterburgu, 3:0 Tallinu, kā arī piekāpās Grodņai ar 2:3 un Daugavpils-2 komandai (1999. dzimšanas gads). Tas summā deva otro vietu. Labākā komandas spēlētāja tituls Sergejam Ivanovam.

No 9. līdz 11. maijam Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Baltijas kauss 1997. gadā dzimušajām meitenēm. Tajā spēlēs pa četrām spēcīgākajām Baltijas valstu komandām. Daugavpili pārstāvēs Latvijas kausa ieguvējas un Latvijas čempiones komandas galvenās treneres Žannas Zaņeginas vadībā. Sākums plkst. 13:00.


Написать комментарий