„Stop Time Dance Studio” pārstāvji no Lietuvas pārveda 6 medaļas un 3 čempionu titulus

foto: Aleksandrs Lukša
foto: Aleksandrs Lukša

Aizvadītajās brīvdienās Kauņā notika Atklātais Lietuvas Mūsdienu deju čempionāts, kurā piedalījās arī Daugavpils pārstāvji.

Deju studijas „Stop Time Dance Studio” vadītājs Aleksandrs Lukša paziņoja portālam Gorod.lv, ka Atklātais Lietuvas čempionāts ir ikgadējs turnīrs, kurā piedalās spēcīgākas Baltijas valstu deju studijas. Konkurences līmenis esot ļoti augsts, jo čempionāta uzvarētāji pārstāvēs Lietuvu 2014.gada Pasaules čempionātā.

„Tas bija pēdējais pārbaudes turnīrs pirms Pasaules kausa ielu dejās, kas notiks jūnijā. Bija svarīgi redzēt, ko un kā dejo lietuvieši, pārbaudīt savus spēkus, prezentēt jaunas deju programmas”, atzīmēja A.Lukša.

Daugavpili šajā čempionātā pārstāvēja divas komandas – iesācēji „Crazy Bananas” un studijas izlase „STDS TEAM”. Pēc A.Lukšas vārdiem, komandu sacensībās viegli nebija: „Pēc pirmā apļa finālā iekļuva 6 komandas no 16, tostarp mūsu izlase, bet kļūdu dēļ mēs nespējām iekļūt pirmajā trijniekā. Rezultātā studijas izlase ieņēma 4.vietu, bet iesācēju komanda – 9.vietu.

Savukārt individuālajā kategorijā mūsu dejotāji bija lieliski. „Junioru” kategorijā, kā ierasts, labi uzstājās tandēms Anastasija Žerebkova un Liza Šopa, „solo” kategorijā Nastja izcīnīja 1.vietu, bet Liza – 2., kategorijā „dueti’ meitenes arī izcīnīja „zeltu”.

Visai veiksmīgi uzstājās arī pieaugušie dejotāji, „solo” kategorijā piedalījās 68 dejotāji, finālā iekļuva tikai 8, tostarp mūsu Jana Krasovska un Megija Bambāne, kura kļuva par čempionāta uzvarētāju.

Tāpat čempionātā debitēja Vadims Pozņakovs, kurš pirmo reizi piedalījās tik nozīmīgajā turnīrā un ieņēma godpilno 3.vietu”.

Deju studijas vadītājs atzīmēja, ka rezultātā „Stop Time Dance Studio” pārstāvji no Lietuvas pārveda 6 medaļas un 3 čempionu titulus.



Написать комментарий