Lielbritānijas televīzijas raidījumu vadītājs ir 30 reizes izvarojis meiteni tieši studijā 1

foto: livejournal.com
foto: livejournal.com

„Stjuarts Holls BBC studijā Mančestrā ir izvarojis meiteni vismaz 30 reizes, un viņa bija pārāk jauna, lai saprastu, ka viņai ir izvēle”, – tika paziņots 84 gadus vecā televīzijas raidījumu vadītāja pedofila tiesas procesa laikā. Par to raksta The Independent.

Prestonas Karaliskajā tiesā ceturtdien pirmo reizi uzstājās viena no iespējamajiem Holla upuriem. Pēc viņas vārdiem viņa nevarēja klusēt, kad uzzināja, ka televīzijas raidījumu vadītājam ir piespriets tikai 30 mēnešus cietumsoda. Viņa aprakstīja, kā Holls viņu piedzirdīja un izvaroja, kad viņai bija 14 gadi, pēc tam tas pats notika, kad viņai bija 15 un 16 gadi dažādās BBC studijās, – vēsta ruconnect.co.uk.

Pēc sievietes vārdiem tad viņa nezināja, vai viņa vēlējās ar viņu tuvību. „Ceru, ka es esmu kļuvusi gudrāka”, – viņa piebilda.

Pirmās apsūdzības Stjuartam Hollam tika izvirzītas 2012. gada decembrī. 2013. gada janvārī viņu apsūdzēja par 22 gadus vecas jaunietes izvarošanu, kuru viņš, domājams, ir veicis 1976. gadā.

Lielbritānijas varas iestādes ir nopietni ķērušās pie šādām epizodēm pēc televīzijas raidījumu vadītāja Džima Sevila nāves. Tika noskaidrots, ka Sevils, kuram bija piešķirts bruņinieka tituls, regulāri veica seksuālus noziegumus pret bērniem (vismaz vienam no viņiem bija 8 gadi).

Saskaņā ar kopējo Nacionālās nežēlības novēršanas pret bērniem biedrības (NSPCC) un Lielbritānijas policijas ziņojumu viņš ir paveicis vismaz 214 šādus noziegumus.


Написать комментарий

Siika pezha ar vaaveri pelniija zvaigzniites "karjeru" ieksh radio.

Jo seviskji smiekliigi izklausaas tas, kaa shai pat no 30 reizeem nepieleca, vai shai sekss gribaas vai nee.

Un vispaar par sho teemu ir anekdote:

Bankaa ienaak pavieglas uzvediibas sieviete, grib iemaksaat naudu.

Kasieris: atvainojiet, cieniitaa, shii juusu nauda ir viltota.
Sieviete: Ak, Dievs! Tad jau, izraadaas, mani ir izvarojushi! Policijaaaa!