Putins aicina cienīt tautu pašnoteikšanās tiesības 2

foto: spbdnevnik.ru
foto: spbdnevnik.ru

Krievija ar cieņu izturas pret citu valstu interesēm, bet lūdz cienīt arī to intereses, kā arī tautu pašnoteikšanās tiesības, paziņoja KF prezidents svinīgā koncerta laikā Sevastopolē.

„Mēs ar cieņu izturamies pret visām valstīm, pret visām tautām, cienām viņu likumīgās tiesības, bet lūdzam, lai tāpat izturētos pret mūsu likumīgajām interesēm, ieskaitot vēsturiskās taisnības atjaunošanu un pašnoteikšanās tiesības”, – paziņoja Putins, kura vārdus ar sajūsmu uztvēra klātesošie.

Runājot par Krimas attīstību Krievijas sastāvā, Putins atzīmēja, ka kaut gan daudz kas jau ir paveikts, jāpadara vēl vairāk „nevis svētku, bet ikdienas pasākumu ietvaros”, ziņo ria.ru.

„Mums jāattīsta ekonomika, jāpaaugstina cilvēku dzīves līmenis, jādara vēl daudz ko noderīgu. Tas nav vienkāršs uzdevums, bet esmu pārliecināts, ka mēs to izdarīsim tādēļ, ka mēs esam kopā”, – sacīja prezidents.

„Apskauju jūs, mani mīļie! Sveicu svētkos!”, – piebilda Putins.

Atgādināsim, ka Putins pirmo reizi ieradās Krimā pēc tās pievienošanās Krievijai. Putins ieradās Sevastopoles Grāfa piestātnē ar kuteri un personīgi apsveica Melnās jūras flotes jūrniekus Uzvaras svētkos. Putins atzīmēja veterānu ieguldījumu Krievijas un Krimas atkal apvienošanā un nolika ziedus pie Sevastopoles 1941. – 1942. gada varonīgās aizstāvēšanas memoriāla pilsētas centrā, – ziņo vz.ru.

Kijeva nosauca Putina vizīti uz Krimu par „provokāciju”, bet VFR kanclere Angela Merkele izteica nozēlu saistībā ar Krievijas plāniem rīkot parādi Krimā apstākļos, kad Ukrainā saglabājas saspringta situācija. Arī NATO un ASV izteica neapmierinātību ar Putina vizīti uz Sevastopoli.


Написать комментарий

Ko nu muld! Čečeniem neko nedeva (pat slīcināja mazmājiņās), bet Ukrainas krieviem gan dos! Atradis Izredzēto Tautu....

sagaidām, ka Cečenija tuvākajā laikā būs brīva no rašas smirdoņām.

Написать комментарий