Keti Topurija ir atklājusi sava ideālā ķermeņa noslēpumu

foto: RIA Novosti
foto: RIA Novosti

Skatoties uz grupas „A-studio” solisti Keti Topuriju, daudzi domā, ka daba ir apveltījusi viņu ar ideālu ķermeni, kuru nav jākopj.

Tomēr dziedātāja atzīst, ka vienmēr lieliski izskatīties viņai izdodas, ievērojot dažus vienkāršus uztura noteikumus.

Par ideālu sevis uzturēšanas formā līdzekli Keti nosauc olbaltumvielu un šķiedrvielu apvienojumu. Dienas garumā var neierobežot gaļas, jūras produktu un zivju daudzumu, kurus jāēd ar tvaicētiem vai svaigiem dārzeņiem. Bet līdz 12 var palutināt sevi ar visu ko, pat ar siera gabaliņu ar augstu tauku saturu, – vēsta eurosmi.ru

Topurijai ir arī melnais produktu saraksts, kurā ietilpst viss ceptais, smalkmaizītes, šokolāde, majonēze, kartupeļi un alkohols. Tāpat māksliniece uzskata, kā ēst var arī pēc 18, bet galvenais ir to darīt divas stundas pirms miega.

Par svarīgu uztura faktoru Keti nosauc ūdens režīma ievērošanu. Viņa iesaka dzert ne mazāk kā divus litrus attīrīta ūdens dienā. Savādāk organisms sāk uzkrāt taukus. Tā sekas ir metabolisma traucējumi un vielmaiņas palēnināšanās.

Ja jūs vēlaties redzēt rezultātu jau pēc mēneša, ēdiet bieži un nelielas porcijas, neaizmirstot par ūdeni. Tas ir galvenais Keti Topurijas padoms.


Написать комментарий