SIA „DDzKSU” plāno labāk kontrolēt pašvaldības dzīvokļu stāvokli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vienā no intervijām, kuras pirms kāda laika portālam sniedza Daugavpils pilsētas domes Mājokļu komitejas priekšsēdētājs Vladislavs Bojarūns, viņš norādīja, ka, pēc viņa domām, dažos gadījumos iedzīvotājiem pārceļoties no pašvaldības dzīvokļiem pazūd pašvaldības mantas.

Jautājums par to, kā tiek kontrolēts šis process – iedzīvotāju pārvākšanās un dzīvokļu nodošana bēdīgā stāvoklī – tika uzdots pēdējā SIA „DDzKSU” notikušajā preses konferencē.

SIA „DDzKSU” darbinieki paskaidroja, ka, ja cilvēki tiek izlikti no dzīvokļa parādu dēļ, tas notiek uz tiesas sprieduma pamata un parasti tas ir ilgs process. Paiet daudz laika līdz SIA „DDzKSU” pārstāvji var iekļūt dzīvoklī, tādēļ tajā var paspēt pat izjaukt grīdu.

SIA „DDzKSU” vadītājs Jevgeņijs Oļenovs atzīmēja, ka nekad nevar par kādu galvot, taču viņš cer, ka SIA „DDzKSU” darbinieki nesekmē īpašuma pazušanu, bet tieši otrādi, dara visu iespējamo, lai dzīvoklis tiktu saglabāts labā stāvoklī.

Runājot par to, kāda kontrole tiek veikta posmā, kad cilvēks dzīvo pašvaldības dzīvoklī, J.Oļenovs paziņoja, ka patlaban tiek spriests, kā šo kontroli varētu pastiprināt. Dzīvokļu apsekošana reizi gadā diez vai ir iespējama, jo SIA „DDzKSU” apkalpo vairāk nekā 4 tūkstošus pašvaldības dzīvokļu, t..i, dienā būtu jāapseko ap 20 dzīvokļiem. Problemātiskie dzīvokļi, sakarā ar kuriem notiks tiesvedība, tiks apsekoti daudz rūpīgāk, atzīmēja J.Oļenovs.


Написать комментарий