Demenes pagasta pārvalde meklē sadzīves atkritumu apsaimniekotāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 10.maijā Demenes pagasta pārvalde Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā izsludināja konkursu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils novada Demenes pagasta teritorijā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, līguma priekšmets ir pašvaldības un atkritumu apsaimniekotāja sadarbība sadzīves atkritumu apsaimniekošanas jomā, saskaņā ar to kompetenci, mūsdienīgu tehnoloģiju, kas atbilst Eiropas standartiem, pielietošana un iekļaušana sadzīves atkritumu savākšana Demenes pagastā, ar mērķi noteikt atkritumu saimniecības darbības kārtību, lai aizsargātu apkārtējo vidi, cilvēku dzīvību un veselību, kā arī fizisko un juridisko personu īpašumus no sadzīves atkritumu ietekmes.

Demenes pagasta platība ir 18 125,3 ha. Pagastā darbojas aptuveni 16 iestādes un uzņēmumi. Lielākie no tiem ir zāģētavas IU ” Olana - 1”, SIA ” Igels”, IU “Flaišs”, atpūtas bāzes ”Beļmonti” un “Krastkalni”, veikali: SIA firma “Antaris”, SIA ”Jaiva” un SIA ” Black Stork D”, un iestādes: SIA “Naujenes pakalpojumu serviss”, Biedrība “SOS Latgale”, Zemgales vidusskola, pansija ”Avotiņi”, Kumbuļu Sociālā riska ģimeņu bērnu atbalsta centrs “Paspārne”, zemnieku saimniecības: “Krastkalni”, “BAR”, “Mežu ceļš”, “Burtnieki”. Pagastā dzīvo 1 184 iedzīvotāji.

Pasūtītājs norāda, ka aptuvenais atkritumu apjoms Demenes pagasta teritorijā ir 1000 m3/gadā. Jāatzīmē, ka pagasta pārvalde plāno noslēgt līgumu uz 36 mēnešiem.

Ieinteresētās personas piedāvājumus var iesniegt līdz 2014.gada 22.maijā plkst.9.00 Demenes pagasta pārvaldē (Briģenes ielā 2, Demene, Demenes pagasts, Daugavpils novads). Jāpiebilst, ka pretendents var iesniegt piedāvājumu tikai par visu apjomu.


Написать комментарий