Jaunatnes departaments aicina pieteikties brīvprātīgos, kuri vēlētos palīdzēt svētku rīkošanā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vieni no iemīļotākajiem daugavpiliešu svētkiem ir Pilsētas svētki, kuri šogad norisināsies 2.-8.jūnijā un kuru devīze būs „Mana Daugavpils – pilsēta ar māju sajūtu”.

Tāpat kā pērn, arī šogad tiek meklēti brīvprātīgie, kuri palīdzētu dažādu pasākumu rīkošanā. Jāatzīmē, ka pērn uzņēmēju gājiena rīkošanā piedalījās 40 brīvprātīgie jaunieši.

Jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad Jaunatnes departaments aicina pieteikties brīvprātīgos jauniešus palīdzēt organizēt svētku gājienu 7.jūnijā no plkst.12:30 līdz plkst.15:00.

Visus interesentus Departaments lūdz sūtīt savus pieteikumus uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lv ar piezīmi „Pilsētas svētki” līdz 22.maijam, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, e-pastu un kontaktinformāciju, kā arī savu T-krekla izmēru.

Tāpat jūnijā notiks Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētki "Gaudeamus", kur būs nepieciešami 20 brīvprātīgie palīgi (no 18 gadiem) ar angļu valodas zināšanām. Interesentus lūdz zvanīt pa tālruni 20286679 vai rakstīt uz e-pastu: edite.ivanova@daugavpils.lv līdz 23.maijam, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, e-pastu un kontakttālruni.


Написать комментарий