Nils Ušakovs svētkos sev uzdāvinājis dārgu džipu

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) 9.maijā CSDD transportlīdzekļu reģistrā iekļauts kā turētājs jaunam baltas krāsas sportiskajam apvidus automobilim "Jeep Grand Cherokee SRT8", portāla "Delfi" rīcībā esošo informāciju apstiprināja Ušakova preses sekretārs Sandris Točs.

Ušakovs par auto turētāju kļuvis ar operatīvā līzinga palīdzību, tādēļ Točs uzsver, ka mērs auto īrē, nevis iegādājies. Līzings noformēts 7.maijā.

Jaunā "Jeep Grand Cherokee SRT8" modifikācija, kā cena Latvijā ir no 61 300 eiro (ieskaitot PVN), ir zīmīga ar to, ka ir divkārt lētāka nekā līdzīgas veiktspējas, bet augstāka prestiža "Porsche Cayenne Turbo" vai "Range Rover Supercharged" modelis.

"Jeep Grand Cherokee SRT8" aprīkots ar 6,4 litru V8 atmosfērisko motoru, kas attīsta 468 zirgspēku jaudu un 624 ņūtonmetru griezes momentu. Dzinējs sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Divarpus tonnas smagais džips no vietas līdz 100 km/h paātrinās sportiska vieglā auto cienīgās piecās sekundēs un maksimāli sasniedz 257 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 14,1 litrs benzīna uz 100 km.


Написать комментарий