Supermodele nevar piedalīties Victoria’s Secret skatē, jo ir par vecu

foto: entertainment.ru.msn.com
foto: entertainment.ru.msn.com

Astoņus gadus supermodele Taira Benksa bija viena no apakšveļas zīmola "Victoria’s Secret" modelēm, taču nu viņai dalība prestižajā skatē atteikta gadu skaita dēļ, raksta "kasjauns.lv".

Taira Benksa televīzijā vada savu modeļu šovu "America’s Next Top Model" un viņai pienākas būt bargajai žūrijas pārstāvei, kas paziņo, kurai meitenei konkrētajā nedēļā dalība konkursā jāpamet. Nesen kā Tairai nācies uz savas ādas izbaudīt atraidījuma rūgtumu. Portāls RadarOnline.com informē, ka 40 gadus vecajai skaistulei atteikta dalība šā gada decembrī gaidāmajā "Victoria’s Secret" apakšveļas skatē, kurā modele bija ierosinājusi kāpt uz mēles kā vakara viešņa.

"Mis Benksai atteica zīmols un telekompānija CBS, lai gan viņai ir ilgstoša sadarbība ar šo firmu,” norādījis kāds anonīms informators. „Viņa ir ļoti aizvainota un draud nekad vairs nesadarboties ar "Victoria’s Secret"."

Baumo, ka atraidījuma iemesls esot Tairas gadu skaits. "Tairas jūtas ir aizskartas, jo kā attaisnojums tika minēts, ka "Victoria’s Secret" TV šova auditorijai patīk uz mēles redzēt gados jaunas modeles, nevis "veterānes"."

Taira astoņus gadus bija viena no "Victoria’s Secret" eņģeļiem – viņa sadarbojās ar zīmolu no 1997. gada līdz 2005. gadam un ar nepacietību gaidīja savu "atgriešanās uznācienu" šā gada nogalē.

"Taira nevēlas šos atteikumu pārvērst publiskā teātrī, jo tas visām iesaistītajām pusēm liks izskatīties negatīvā gaismā," norāda anonīmais informators. "Taču viņa nejūtas laimīga."


Написать комментарий