Vieglatlētiem bagātīga raža Daugavpils novada čempionātā

foto: kuldigasports.lv
foto: kuldigasports.lv

Višķu stadionā 10. maijā tika aizvadīts Daugavpils novada atklātais čempionāts vieglatlētikā, kurā ar panākumiem startēja mūsu pilsētas jaunie vieglatlēti, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpils novada čempionāta netrūka viesu arī no Lietuvas, kuri vairākās disciplīnās uzrādīja ļoti labus rezultātus. Savas medaļas izcīnīja arī Daugavpils BJSS audzēkņi.

Par sacensību uzvarētāju 1500 metru skrējienā kļuva Valērija Linkeviča ar laiku 5,08 minūtes. 300 metru skrējienā puišiem labākais rezultāts Artūram Loginam – 42,96 sekundes. Dubultuzvara Veronikai Baltkaulai – tālumā viņas rezultāts 4,84 metri, bet 100 metros 12,9 sekundes.

Nepārspēts jauniešu B grupā (1999. dzimšanas gads un jaunāki) bija Oļegs Maculevičs. Uzvarai sprintā (11,7 sekundes) viņš pievienoja pirmo vietu tāllēkšanā (5,47 metri). Otrais 100 metros bija Adrians Libiņš, bet trešais Valentīns Oļehnovičs.

Savā grupā par uzvarētāju tāllēkšanā kļuva Dagnija Ciematniece (4,83 metri), otro vietu augstlēkšanā ieņēma Vladislavs Prigoževs (1,95 metri),bet Anastasija Studeņņikova bija trešā 300 metros, savukārt Aleksandra Tulovska tāllēkšanā


Написать комментарий