Jaunie Pašvaldības policijas darbinieki cīnās nevis ar „spaisu”, bet ar stihiskām izgāztuvēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, neskatoties uz to, ka Daugavpilī vienīgā vieta, kurā oficiāli tika pārdoti apreibinošo vielu maisījumi, ir apturējusi savu darbību, Daugavpils pilsētas pašvaldība neplāno atteikties no Pašvaldības policijas papildposteņa, kura darbībai no pilsētas budžeta tika iedalīti aptuveni 39 tūkst. eiro.

12.maijā kārtējā preses konferencē Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis, atbildot uz jautājumu, ar ko nodarbojas jaunie Pašvaldības policijas darbinieki, kuri tika pieņemti darbā, lai cīnītos ar „spaisu”, paziņoja:

„Droši vien, sadarbība ar Valsts policiju netiks pārtraukta. Oficiālā tirgošanas apturēšana nenozīmē, ka „spaisu” vairs neviens nelieto, tādēļ mums ir, pie kā strādāt. Šie darbinieki pilda uzdevumus, kuri tika izvirzīti policijai. Viens no šobrīd aktuālajiem uzdevumiem ir sanitārās kārtības uzturēšana pilsētā, cīņa ar stihiskām izgāztuvēm, kuras sagādā problēmas. Šajā gadījumā jārīkojas arī policistiem”.

Atgādināsim, ka šā gada 10.aprīlī Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma gala lēmumu par 38 777 eiro iedalīšanu no neparedzētiem izdevumiem domātiem līdzekļiem Daugavpils pilsētas pašvaldības policijai patruļas izveidošanai, kura cīnītos ar „legālo” narkotiku tirgošanu Daugavpilī. Drīzumā Saeima pieņēma grozījums likumā, kuru rezultātā visas oficiālās „legālo” narkotiku tirgošanas vietas gan Rīgā, gan Daugavpilī tika slēgtas.


Написать комментарий