Nezināms atklāja uguni pie ASV skolas

foto: itogi.info
foto: itogi.info

ASV Džordžijas štatā pie vienas Atlantas pilsētas skolas nezināms ievainoja trīs līdz piecus cilvēkus.

Kā paziņoja vietējās policijas pārstāvji, šaušana notika uz ielas netālu no mācību iestādes, ziņo ITAR-TASS, atsaucoties uz vietējiem MIL.

Saskaņā ar iepriekšējiem datiem cietušie ir skolas skolēni.

Patlaban policija meklē noziedznieku. Viņa darbību motīvi nav zināmi. Cietušie ir nogādāti uz slimnīcu. Pēc ārstu vārdiem draudu viņu dzīvībai nav, – ziņo vz.ru.

Tiek atzīmēts, ka nesen incidents notika arī pie Atlantas „Terrell High School”. Un, kaut gan viss notika aiz mācību iestādes žoga, pēc notikušā tā kādu laiku nestrādāja.

Datu par to, ka šāvējs ir notverts, pagaidām nav. Tāpat nav zināmi viņa rīcības iemesli.

Atgādināsim, ka incidenti pie Amerikas skolām notiek regulāri. Viens no pēdējiem šādiem gadījumiem notika 11. aprīlī pie Ohaio štata Kolambusas pilsētas sākumskolas ēkas.

Nezināms atklāja uguni, kā rezultātā cieta jauns vīrietis un 14 gadus vecs pusaudzis, kurš tika nogādāts uz slimnīcu kritiskā stāvoklī. Vietējā policija atzīmēja, ka skolēni šaušanā nav iesaistīti.

Šāvēju atrast neizdevās.

Pirms tam rezonansi radīja incidents Kolorado štata Sentenialas pilsētas skolā, kur pērnā gada beigās uguni atklāja pusaudzis. Skolēns tika atrasts miris nozieguma vietā, domājams, ka viņš izdarīja pašnāvību.

Lielāko sabiedrības rezonansi radīja traģēdija, kura notika 2012. gada decembrī Konektikutas štatā, kur 20 gadus vecais Ādams Lanza vietējā skolā nošāva 20 bērnus un 6 pieaugušos. Tieši pēc šīs traģēdijas ASV sākās diskusija par stingrāku ieroču pārdošanas noteikumu ieviešanu.

Pēc šīs traģēdijas ASV prezidents Baraks Obama paziņoja par nozieguma skaita valstī novēršanas programmas realizācijas sākumu.


Написать комментарий