Ielu kultūras festivāla “Urbanstyle 2014” ietvaros pirmo reizi tiks organizēts maratons

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

24.maijā plkst.12:00 Daugavpils Centrālajā parkā sesto reizi startēs ielu kultūras festivāls “Urbanstyle 2014”, portālam Gorod.lv  paziņoja Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova.

Zīmīgi, ka šis starptautiskais festivāls mūsu pilsētā notiks jau sesto gadu pēc kārtas.

E.Ivanova atzīmēja, ka šogad festivāla ietvaros pirmo reizi tiks organizēts 1,5 km maratons, kurā var piedalīties jebkurš interesents. Tomēr jāņem vērā, ka dalībai maratonā iepriekš jāpiesakās, rakstot uz e-pastu jaunatne_daugavpils@inbox.lv un norādot savu vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un kontaktinformāciju.

Jaunatnes lietu speciāliste paskaidroja, ka tas esot nepieciešams, lai katram maratona dalībniekam varētu piešķirt numuru. Tie, kuriem nav iespējas līdz 23.maijam reģistrēties elektroniski, var izdarīt to, personīgi ierodoties Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a) vai pusstundu pirms maratona sākuma. Visi maratona dalībnieki, kuri tiks līdz finišam, tiks apbalvoti ar medaļām.

Savukārt festivāla „Urbanstyle 2014” pasākumos piedalīsies viesi no Baltkrievijas, Polijas, Rumānijas, dažādām Latvijas pilsētām.

Pasākuma programmā uz lielās skatuves pie Ledus halles visus skatītājus gaidīs koši deju šovi un sacīkstes par īpašiem festivāla kausiem, Zibakcija un Daugavpilī vēl nebijušais tele-tilts ar Poliju un Rumāniju. Tāpat festivāla apmeklētāji varēs vērot ekstremālo sporta veidu trikus, Grafiti meistaru demonstrējumus, piedalīties sacensībās ielas vingrošanā vai arī atbalstīt Daugavpils ielas basketbola čempionāta 1.posma dalībniekus.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments un deju studija STOPTIME aicina jauniešus un viņu vecākus uz festivālu „Urbanstyle 2014”, kas notiks 24.maijā Daugavpils Centrālajā parkā pie Ledus halles. Reģistrācija sacensībām – no plkst.10:00, festivāla sākums – plkst.12:00.


Написать комментарий