Daugavpiliešus aicina uz pavasara koncertu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pavasaris ir košu krāsu un ziedēšanas laiks. Tieši pavasarī, neatkarībā no vecuma, mums visiem gribās baudīt siltu, saulainu laiku un mīlestību.

Ceturtdien, 15.maijā, plkst.18:00 Daugavpils Mūzikas vidusskolā notiks koncerts Ziedonis klāt!  Koncertu organizē Daugavpils Mūzikas vidusskolas Kordiriģēšanas un Mūzikas teorijas nodaļas.

Viens no pasākuma rīkotājiem – diriģents Jevgeņijs Ustinskovs – pastāstīja, ka daudzveidīgā un piesātinātā koncerta programmā piedalās vairāki Mūzikas vidusskolas audzēkņi un skolotāji.

Koncertā uzstāsies vairāku Latvijas un Starptautisko konkursu laureāti Maksis Krilovs, Katažina Dudareva, Arnita Tāraude, Andrejs Ivanovs, Dārta Stašāne, kordiriģentu ansamblis un vairāki citi mūziķi.  

Koncerta apmeklētājus šajā vakarā gaida arī pārsteigums – notiks jauno daudzsološo komponistu Olgas Kitovas un Marijas Truskovskas pirmatskaņojumi.

Koncertā piedalīsies arī dažādi mūzikas skolas kolektīvi, kā arī vairāku Starptautisko konkursu Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un Polijā uzvarētājs DMV mācību koris (vadītājs Jevgeņijs Ustinskovs).

Koncerta sākums plkst.18.00, ieeja brīva.


Написать комментарий