Kučinskis atsaka Vienotībai un vēlēšanās varētu startēt no ZZS saraksta

foto: Raitis Puriņš, Dienas mediji
foto: Raitis Puriņš, Dienas mediji

Lielo pilsētu asociācijas izpilddirektors Māris Kučinskis ir noraidījis Vienotības piedāvājumu pievienoties šim politiskajam spēkam un no tā kandidēt arī Saeimas vēlēšanās, līdz ar to Kučinskis, visticamāk, nestāsies nevienā partijā, bet Liepājas partija varētu viņu Saeimas vēlēšanās deleģēt Zaļo un Zemnieku savienības Rīgas vēlēšanu apgabala sarakstā.

Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās Kučinskis, kurš ir bijis arī Valmieras mērs, startēja no Zaļo un Zemnieku savienības Vidzemes vēlēšanu apgabalā un palika pirmais aiz svītras. Viņš atteicās no iespējas saņemt deputāta mandātu uz Jāņa Dūklava pilnvaru laiku valdībā.

Kučinskis Dienai.lv atzina, ka nevēlas konkurēt ar saviem bijušajiem cīņu biedriem. Kā zināms, no Vienotības Vidzemē ar otro numuru startēs tagadējais Valmieras mērs Inesis Boķis. Kučinskis arī vada Liepājas pārstāvniecību Rīgā, ar ko var skaidrot politiķa tuvināšanos Liepājas partijai.

Jāatgādina, ka Kučinskis savulaik bija viens no Tautas partijas līderiem, bet pēc partijas darbības izbeigšanas citā politiskajā spēkā nav iestājies.


Написать комментарий