Tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunais “Subaru WRX STI”

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Maija sākumā Latviju sasniedzis jaunais "Subaru WRX STI", portālu "Delfi" informēja markas oficiālais pārstāvis Latvijā "AD REM Auto". Sportiskā sedana cena Lavijā ir no 35 900 eiro.

Ārēji jaunais auto dizains nedaudz agresīvāks, to īpaši izceļ priekšējā daļa – jaunie LED lukturi, paplašinātais radiatora dekoratīvais režģis un nedaudz sašaurinātais gaisa tvērējs.

Bez uzmanības nepaliek melnie 18 collu vieglmetāla diski, jo iepriekšējās "STI" versijās tie bija dzelteni. Inženieri ir pagarinājuši auto par 1,5 centimetriem, samazinājuši tā klīrensu par 1,5 centimetriem, bet riteņu bāzi pagarinājuši par 2,5 centimetriem.

Jaunajam "WRX STI" virsbūve ir par 40% stingrāka nekā iepriekšējam modelim, kā arī tam uzlabota balstiekārta un stūres sistēma. Uzlaboto vadāmību kā pirmo no tehniskajiem pilnveidojumiem pamanīja un novērtēja "AD REM Auto" pārstāvji, kuri pagājušonedēļ atgriezās no šī produkta apmācībām Zviedrijā.

Jaunā "Subaru WRX STI" modifikācija, tāpat kā "GT" versija, aprīkota ar 2,5 benzīna četru cilindru boksermotoru un turbopūti, attīstot 300 ZS jaudu un 407 Nm griezes momentu. Auto pieejams tikai ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

"SI-Drive" sistēma vadītājam ļauj izvēlēties auto reakciju trīs līmeņos – inteliģentajā jeb ekonomiskā, sportiskajā un asi sportiskajā "Sharp" režīmā. Pastāvīgā simetriskā pilnpiedziņa ir apvienota ar aktīvo centrālo diferenciāli DCCD, kas ļauj pašam vadītājam regulēt piedziņas jaudu priekšējā vai aizmugurējā asī.


Написать комментарий