“Daugava” nenotur trīs vārtu pārsvaru, “Daugavpils” zaudē Olainē

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Daugavpils futbola klubi pa abiem kopā Smscredit.lv futbola Virslīgā ieguvuši vienu punktu. Īpaši sāpīga neveiksme Daugavpils „Daugavai”, kas pret Jūrmalas „Spartaks” nenoturēja trīs vārtu pārsvaru, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

„Daugava” savā laukumā uzņēma ambiciozo „Spartaks”. Spēle daugavpiliešiem iesākās ļoti veiksmīgi. Jau 4. minūtē „Spartaks” kļūdījās netālu no sava soda laukuma un to izmantoja Andrejs Arlašins, atklājot rezultātu. Puslaika izskaņā Aleksandrs Solovjovs ar skaisti izpildītu soda sitienu panāca jau 2:0, bet otrā puslaika sākumā Jevgeņijs Kosmačovs nostiprināja pārsvaru vēl vairāk – 3:0.

Līdz 50. minūtei viss bija ideālā kārtībā, bet jūrmalnieki nepadevās. Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs panāca 1:3, pēc desmit minūtēm izcēlās krievu leģionārs Aleksejs Sapogovs, bet spēles beigu daļā „Spartaks” izrāva arī neizšķirtu – 3:3. Sāpīgi zaudēti punkti „Daugavai”.

BFC „Daugavpils” tajā pašā laikā spēlēja Olainē, kur cīnījās ar Rīgas „Daugava”. Lai arī vairāk vārtu gūšanas momentu bija Daugavpilij, vienīgos vārtus spēlē guva rīdzinieki, izceļoties pirmā puslaika izskaņā.

Turnīra tabulā Daugavpils klubi joprojām atrodas blakām. „Daugava” ar 16 punktiem ir piektā, bet „Daugavpils” ar 10 punktiem atrodas sestajā pozīcijā.


Написать комментарий