Deputāti pieņēma gala lēmumu atbrīvot Daugavpils 16.vidusskolas direktori no ieņemamā amata

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

15.maijā Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma gala lēmumu atbrīvot Daugavpils 16.vidusskolas direktori Taisiju Voroņecku no ieņemamā amata.

Daugavpils pilsētas izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova paskaidroja, ka Taisija Voroņecka ir uzrakstījusi iesniegumu, kurā lūdz atbrīvot viņu no ieņemamā amata sakarā ar veselības stāvokli.

Darba tiesiskās attiecības ar skolas direktori tiks izbeigtas no 1.jūlija, pamatojoties uz Darba likuma 114.pantu. Ņemot vērā atlaišanas pabalsta izmaksas noteikumus, ilggadējai skolas direktorei izmaksās pabalstu četru mēnešalgu apmērā.

Lēmuma apspriešanas gaitā Rita Strode pirmā pateicās T.Voroņeckai par daudziem Izglītības pārvaldē nostrādātiem gadiem, pedagoģisko darbību un darbu skolas direktores amatā. Deputātes pateicības vārdiem pievienojās Dmitrijs Rodionovs, kurš ir pabeidzis 16.vidusskolu, kā arī Anatolijs Gržibovskis, kurš augsti novērtēja kolēģes-direktores profesionalitāti.

Pēc vienbalsīgas lēmuma pieņemšanas par T.Voroņeckas atbrīvošanu no ieņemamā amata Jānis Dukšinskis pasniedza viņai ziedus un Goda rakstu kā pateicību par ieguldījumu pilsētas izglītības sistēmā un kvalitatīvu 16.vidusskolas vadīšanu.



Написать комментарий