Pēdējais zvans skanēs 1 300 Daugavpils skolēniem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, piektdien, 16.maijā, Daugavpils skolu 9.un 12.klašu skolēniem skanēs Pēdējais zvans.

Minētie svinīgie pasākumi notiks visās Daugavpils skolās, un tos vieno skolu beidzēju priecīgs un reizē skumjš noskaņojums, jo viņi saprot, ka bērnība ir pagājusi.

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes datiem, šogad pilsētas skolas beidz vairāk nekā 750 devītklasnieki un 520 12.klašu skolēni.

Pēdējo zvanu saraksts pieejams šeit.

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde sveic visus pilsētas skolu beidzējus.

„Ko skandina skolas zvans jums, 9. un 12.klases skolēniem, šodien? Atkal jaunu sākumu! Ir jāizvēlas turpmākais ceļš: šībrīža devītās klases skolēniem rudenī būs jādodas uz 10.klasi vai jāuzsāk mācības kādā profesionālās izglītības iestādē, savukārt 12.klases absolventi savas gaitas zināšanu ceļos turpinās jau ārpus vidusskolas.

Šodienas skolas zvans ir kā otrais zvans teātrī, kad saprotam, ka laiks vēl ir, bet tomēr jau jādodas uz savu vietu. Vēl tikai jānokārto valsts pārbaudījumi, tad jāgriežas skolas valsī un tad – skanēs jau trešais zvans un vērsies priekškars jaunai dzīvei, kurā noteikti būs vieta arī atmiņām par skolas gadiem!”, teikts Izglītības pārvaldes apsveikumā.

Portāls Gorod.lv sveic mūsu skolu beidzējus, viņu skolotājus un vecākus un novēl veiksmi eksāmenos, labu noskaņojumu un saulainu laiku!


Написать комментарий