Godina labākos Balvu novada skolu audzēkņus, pedagogus un kolektīvus

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

15.maijā, svinīgā pieņemšanā pie Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietnieka Normunda Dimitrijeva tika aicināti skolēni, viņu skolotāji, kolektīvi un to vadītāji, lai sveiktu ar valsts līmeņa sasniegumiem mācībās, profesionālajā un interešu izglītības jomā, ziņo Balvu novada portāls.

Balvu novada Domes Pateicības rakstus par uzcītīgu mācību darbu, sasniegumiem valsts olimpiādēs saņēma trīs novada skolēni: Balvu pamatskolas 8.klases skolniece Jeļena Vasiļjeva, viņa saņēmusi Atzinību latviešu valodas (mazākumtautību izglītības programma) 30.valsts olimpiādē. Balvu pamatskolas 5.klases skolnieks Sandis Livzenieks, saņēmis I pakāpi 10.atklātajā mājturības un tehnoloģiju (koka un metāla) olimpiādē. Briežuciema pamatskolas 9.klases skolniece Aiva Ozoliņa, saņēmusi Atzinību bioloģijas 36.valsts olimpiādē. Jāatzīmē, ka šie visi audzēkņi mācās arī Balvu Mūzikas skolā.

Arī viņu pedagogi - Lilita Leišavniece, Aldis Voits un Anita Platniece saņēma Balvu novada Domes Pateicības rakstu par kvalitatīvu mācību procesa organizēšanu, izglītojamo izciliem sasniegumiem valsts olimpiādēs un skolas popularizēšanu.

Balvu Mūzikas skolas pūtēju orķestris, diriģents Egons Salmanis un koncertmeistars Arnis Graps, saņēma Balvu novada Pateicības rakstu par sasniegumiem Latvijas skolu jaunatnes pūtēju orķestru skatē un Balvu Mūzikas skolas popularizēšanu. Pūtēju orķestris saņēmis I vietu Latvijas skolu jaunatnes pūtēju orķestru skatē. Un Tilžas vidusskolas 3.-10.klašu vokālais ansamblis „Varbūt”, vadītāja Linda Vītola un koncertmeistars Ģirts Ripa, - par sasniegumiem vokālās mūzikas fināla konkursā „Balsis 2014” un Tilžas vidusskolas popularizēšanu. Ansamblis saņēmis augstākās pakāpes diplomu vokālās mūzikas fināla konkursā „Balsis 2014”.

Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Dimitrijevs pateicās visiem par ieguldīto darbu un novēlēja neizsīkstošu enerģiju, veselību un vēl daudz panākumu savā profesionālajā darbībā!


Написать комментарий