Luhanskas apgabalā vēlēšanas plāno izjaukt 2500 čečenu

foto: obozrevatel.com
foto: obozrevatel.com

Lai nepieļautu Ukrainas prezidenta vēlēšanu norisi, Luhanskas apgabalā, valsts austrumos, nogādāti 2500 čečenu, atsaucoties uz Ukrainas telekanālu "1+1", ziņo LETA-KORRESPONDENT.

Luhanskas apgabala teritorijā "jau ir ievesti 2500 čečenu. Viņu galvenais uzdevums - izjaukt vēlēšanas", vēsta telekanāla raidījums "TSN. Tiždeņ" ("Televīzijas ziņu dienests. Nedēļa").

Ja Luhanskas apgabalā, atskaitot tā ziemeļu daļu, kur ir izvietoti Ukrainas bruņotie spēki, netiks nodrošināta vēlēšanu komisiju apsardze, vēlēšanas 25.maijā sarīkot nebūs iespējams, uzskata Ukrainas Vēlētāju komitejas jurists Bogdans Bodarenko.

"Ja netiks nodrošināta apsardze, vēlēšanas visdrīzāk sarīkot nebūs iespējams. Es nespēju iedomāties, kā viņi nogādās kravas automašīnas ar biļeteniem," viņš sacīja.

Krievijas diversanti un vietējo separātistu kaujinieki kopš aprīļa vidus Ukrainas austrumos sagrābuši vairākas valsts iestāžu un milicijas nodaļu ēkas, kā arī citus stratēģiskos objektus, piemēram, lidlaukus, bet uz ceļiem izveidojuši kontrolposteņus. Reaģējot uz šiem notikumiem, Ukrainas varasiestādes sākušas pretterorisma operāciju.


Написать комментарий