Noskaidrots seksam vispiemērotākais automobilis

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Amerikā sekss braucošā automobilī šogad aizliegts ar likumu, jo šī nodarbe esot daudz bistamāka par rotaļām ar mobilo telefonu. Par to draudēs liels sods.

Ja neskaita bijušo Padomju savienību, kur seksa nebija vispār, beidzot arī ASV nolēmusi sodīt par mīlas rotaļām braucošā automobilī. Tomēr, daudzviet ceļu satiksmes noteikumos par seksu nav minēts ne pušplēsts vārds, tāpēc bargākais sods varētu būt par nepiesprādzēšanos.
Lai noskaidrotu, kurš automobilis mīlas rotaļām ir pats piemērotākais, kāda britu socioloģisko aptauju kompānija veikusi pētījumu, kura laikā atklājušās interesantas lietas!
Aptaujā piedalījušies 4000 aktīvi autobraucēji. No tiem 70 procenti apgalvojuši, ka vismaz vienu reizi izmēģinājuši seksu automobilī. Katrs desmitais no tiem nodarbojies ar seksu braucošā automobilī, vienam no partneriem esot pie stūres.
Katrs divdesmit piektais aptaujātais atzinies, ka viņa automobilis guvis vizuālus un tehniskus bojājumus seksa laikā. Un katrs simtais aptaujas dalībnieks pat pamanījies tikt pie apdrošināšanas atlīdzības par seksa laikā sabojātu braucamrīku.
Kurā transporta līdzeklī tad visērtāk nodoties mīlas priekiem? Aptaujā noskaidrojies, ka visu laiku ērtākais seksadroms ir neviens cits kā Volvo 245 lielais universālis. Droši vien iespaidīgo izmēru dēļ! Otrā vietā pēc mīlnieku domām ir Mercedes Benz Sprinter un uz trešā pjedestāla pakāpiena ierindojies Volkswagen Camper.


Написать комментарий