Kas sagaida vīrieti pieņemšanā pie kosmetologa

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Pārliecība par to, ka skaistuma klīnikas ir tikai sieviešu teritorija, pakāpeniski pazūd.

„Vai jūs jebkad esat dzirdējuši par bārdas lāzera dizainu vai alus vēderiņa korekciju 15 minūšu laikā?”, – sarunu uzsāk Laser Lounge Clinic galvenā ārste Karina Musajeva. Stiprā dzimuma pacienti arvien biežāk pierakstās pie Karinas uz pieņemšanu un pārliecinoši stājas pretī laikam, avitaminozēm, paplašinātām porām, grumbām, asinsvadu tīkliņam, taukainam spīdumam un izsitumiem uz ādas, saprotot, ka svaigs izskats vīrieša seju rotā ne sliktāk kā rētas, – vēsta style.rbc.ru.

Kādēļ jāveic bārdas korekcijas dizains, ja var vienkārši noskūties?

Lāzers palīdz iegūt garantiju uz mūžu – kazbārdiņai vai vaigubārdai vienmēr būs skaidras līnijas. Glābiņš tiem, kuriem ne visai patīk skūties, vai cilvēkiem ar jūtīgu ādu. Bet galvenokārt pacienti nāk, lai noņemtu matus no kakla. Saskaņā ar biznesa etiķeti kaklam jābūt ideāli gludam neatkarīgi no bārdas vai ūsām. Lāzera korekcijas kurss sastāv no 8–12 procedūrām, intervāls starp procedūrām – no viena mēneša līdz diviem. Holivudā šī procedūra piedzīvo bumu.

Kas katram vīrietim jāzina par savu seju?

Vīriešu āda ir raupjāka un biezāka par 30% nekā sieviešu āda – tā ir izturīgāka pret traumām un vieglāk pacieš sauli un aukstumu. Vīrieši arī vizuāli noveco vēlāk, tādēļ ilgi neizmanto krēmus, procedūras un injekcijas. Vīrieši noveco vēlāk, bet ļoti krasi, un pēc tam viņi āda slikti padodas rehabilitācijai.

Kādas procedūras var apmeklēt pavasarī un vasarā?

Procedūru Jet Peel. Tā ir ideāla smēķētājiem, kuri vasarā bieži lido, jo tai piemīt atdzesējošs efekts. Caur tievu uzgali lielā ātrumā ādai tiek padots tīrs skābeklis un hialuronskābe. Ļoti brutāla procedūra, tās pamatā atrodas virsskaņas dzinēju darbības princips.

Vai tā ir taisnība, ka zinātnieki ir atraduši botoksa aizstājēju?

Jā, tā nosaukums ir mezobotokss. Botokss tiek ievadīts muskuļaudos un iedarbojas uz nervu galiem, paralizējot tos. Muskuļi nesaraujas un grumbas neveidojas. Metabotoksu ievada zem ādas, ne tik dziļi, grumbas izlīdzinās, bet mīmika nav „akmeņaina”. Efektīvs cīņā ar sīkām grumbiņām. Botoksu joprojām ievada padusēs paaugstinātas svīšanas gadījumos.

Kā āda jākopj mājās?

Jānomazgājas no rīta un vakarā. Nevis ar parastām tualetes ziepēm, bet ar speciālu gēlu, lai āda nebūtu sausa. Sausuma dēļ tauku dziedzeri sāk strādāt aktīvāk, kas savukārt noved pie poru aizsērēšanas un ātras netīrumu uzkrāšanās. Teorētiski ādas kopšanai der gan vīriešu, gan sieviešu līdzekļi. Tiesa, sieviešu līdzekļi nereti satur daļiņas, kuras likvidē atmirušās šūnas un pilda skrubja funkcijas. Ja vīrietis skujas katru dienu, skrubis viņam nav vajadzīgs. Es iesaku izmantot kosmētiku ar hialuronskābi, alfa lipīdskābi, retinolu, E vitamīnu un DMAE (dimetilaminoetanalu). Vīrieši diez vai iegaumēs visus šos nosaukumus, bet tā visādam gadījumam.


Написать комментарий