Paziņoti konkursa rezultāti par papilddarbu veikšanu divās Daugavpils novada skolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv, divās Daugavpils novada mācību iestādēs – Biķernieku pamatskolā un Špoģu mākslas un mūzikas skolā tiek realizēti Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) projekti.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa, būvniecības darbu veikšanas procesā tika konstatēts, ka jāveic papilddarbi, kuru veikšanai jānoslēdz papildlīgumi ar būvniecības uzņēmumiem.

20. maijā Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās informācija, ka par konkursa uzvarētāju papilddarbu veikšanai Biķernieku pamatskolā ir kļuvis vienīgais šo darbu izpildes pretendents – SIA „Vanpro”, kurš ir novērtējis savus pakalpojumus 3 060,96 eiro apmērā (bez PVN).

Savukārt par konkursa uzvarētāju papilddarbu veikšanai Špoģu mākslas un mūzikas skolā kļuva uzņēmums „Ditton būve”, kurš piedāvāja līgumcenu 7 276,60 eiro apmērā (bez PVN).

Jāatzīmē, ka patlaban SIA „Vanpro” nodarbojas ar Biķernieku pamatskolas ārējo sienu, fasādes, jumta seguma siltināšanas darbiem, kā arī uzstāta siltumenerģijas skaitītājus. Uzņēmums „Ditton būve” Špoģu mākslas un mūzikas skolā siltina ārējās sienas, cokolu, bēniņu un jumta segumu, maina durvju blokus, kā arī rekonstruē ieejas mezglus.

Atgādināsim, ka nodomu veikt papilddarbus novada mācību iestādēs pēdējā deputātu sēdē apstiprināja Daugavpils novada deputāti.


Написать комментарий