Lasītāja vēstule: Palīdziet ierobežot kustības ātrumu Pārdaugavas ielā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālā Gorod.lv pēc palīdzības griezās Olga, kura lūdza palīdzēt jautājumā par autotransporta satiksmes kustības ierobežošanas ceļa zīmes uzstādīšanu Pārdaugavas ielā (Grīvā), kurā patlaban sakarā ar remontdarbiem vērojama liela autotransporta plūsma.

„Lūdzu, palīdziet, kur jāgriežas, lai lūgtu uzstādīt ceļa zīmi, kas ierobežo kustību līdz 30 km/st.? Patlaban Pārdaugavas ielā, Grīvā, satiksme ir ļoti intensīva, brauc gan autobusi, gan fūres, gan vieglās automašīnas. Ietvju nav. Ceru, ka atbildēsiet”, raksta mūsu lasītāja.

Portāls Gorod.lv griezās pie Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītāja Aivara Pudāna, kurš paskaidroja, ka kustības ātrumu ierobežojošā zīme (30 km/st.) Pārdaugavas ielā esot uzstādīta. Tāpat šajā posmā uzstādīta ceļa zīme, kas aizliedz lielkravas transportam izmantot šo ceļu. Šos Grīvā esošo ceļu posmus var apbraukt pa citiem asfaltētiem ceļiem. Taču A.Pudāns atzina, ka daži neapzinīgi autovadītāji izvēlas īsāku ceļu, neskatoties uz to, ka Pārdaugavas ielu kā oficiālu apbraucamo ceļu nevar izmantot.


Написать комментарий