Lopesa jau otro reizi pārsteidz ar vienu un to pašu kleitu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Par visu laiku pikantāko Dženiferas Lopesas tērpu tiek uzskatīta modes nama "Versace" zaļā kleita, kurā dīva 2000.gadā apmeklēja "Grammy" ceremoniju. Svētdien, dodoties uz "Billboard" balvu vakaru, Lopesa pārsteidza klātesošos ar ne mazāk pikantu tērpu, raksta "kasjauns.lv".

Aizvien par pikantāko Lopesas tērpu tiek uzskatīta modes nama "Versace" zaļā kleita, kurā dīva 2000. gadā apmeklēja "Grammy" balvu ceremoniju. Pērn kādā intervijā Dženifera atzina, ka nevēlētos, lai šo tērpu kādreiz uzvilktu viņas meita Emme, kad paaugsies...

Taču par spīti šim izteikumam, uz svētdienas vakarā Lasvegasā notikušo "Billboard" balvu ceremonija Lopesa ieradās tērpā, kas pikantuma ziņā ļoti atgādina caurspīdīgo "Versace" tērpu, kurā viņa pirms 14 gadiem pārsteidza pasauli.

Šā gada "Billboard" balvu vakaram Dženifera bija izraudzījusies purpura krāsas šifona tērpu no modes nama "Donna Karan" 2014. gada rudens kolekcijas. Šī nebija nejaušība, ka Lopesas izvēlētais tērps atgādināja leģendāro zaļo "Versace" tērpu. "Billboard" balvu vakarā Dženifera saņēma Ikonas balvu un bija tērpusies, lai godam attaisnotu sev piešķirto titulu.

Uz balvu vakaru Lopesu pavadīja viņas draugs, dejotājs Kaspers Smārts, ar kuru latino dīva ir kopā divarpus gadus. Kaspers ir 18 gadus jaunāks par savu mīļoto.


Написать комментарий