Izsludināts jauns iepirkums apgaismojuma sistēmas rekonstrukcijas veikšanai divās Daugavpils skolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepriekš izsludinātais iepirkums par apgaismojuma sistēmas renovācijas projekta realizāciju Daugavpils Valsts ģimnāzijā un 16.vidusskolā noslēdzās nesekmīgi, tomēr, pēc Izglītības pārvaldes juristes Birutas Višņevskas vārdiem, tas nenozīmē, ka projekts netiks realizēts.

Atgādināsim, ka nesen Daugavpils pilsētas dome pieņēma lēmumu, saskaņā ar kuru projekta apstiprināšanas gadījumā Dome piešķirs līdzfinansējumu aptuveni 58 tūkst. eiro apmērā (tostarp attiecināmie izdevumi), kopējās projekta izmaksas – 250 tūkst. eiro.

B.Višņevska paskaidroja, ka lēmums par projekta pieteikuma apstiprināšanu vēl neesot pieņemts, taču, lai projekta apstiprināšanas gadījumā darbi tiktu uzsākti pēc iespējas ātrāk, iepirkums tiks izsludināts paralēli.

Sākotnēji projekta ietvaros bija plānots veikt būvdarbus, taču Iepirkumu uzraudzības birojs uzstāja, ka lielākai darbu daļai jābūt saistītai ar gaismekļu iegādi (ap 70%), tādēļ iepirkuma forma tika mainīta.  

Jauns iepirkums tiks publicēts tuvākajā laikā, un Izglītības pārvaldē cer, ka konkursa ietvaros pieteiksies daudz pretendentu. Cita iepirkuma forma neietekmēs iespēju saņemt ES fondu finansējumu, uzskata Biruta Višņevska.

Pretendentu piedāvājumi būs iesniedzami līdz jūlija vidum, bet projekta pieteikuma apstiprināšanas termiņš pagaidām nav zināms.


Написать комментарий