Daugavpils pilsētas dienas sāksies ar Bērnības svētkiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, otrdien, 3. jūnijā mūsu pilsētā jau ceturto reizi tiks svinēti Bērnības svētki.

Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka portāla korespondentam pastāstīja, ka šogad jaunos vecākus un viņu bērniņus gaida svētku koncerts, kurā piedalīsies dažāda vecuma izpildītāji – no 4 mēnešiem līdz 16 gadiem, kā arī dāvanas, kuru saturu pagaidām ir nolemts turēt slepenībā. Turklāt pasākuma gaitā (par maksu) varēs izmantot fotogrāfa pakalpojumus, kā arī jaunos vecākus gaida arī citi patīkami pārsteigumi.

„Ar bērnības svētku palīdzību mēs vēlamies atbalstīt tos, kuri veido savas ģimenes un dzīvo Daugavpilī, tādēļ par pasākuma dalībniekiem var kļūt jaunie vecāki, kuri ir deklarēti un dzīvo Daugavpilī, un viņu bērns ir piedzimis laika periodā no 2013. gada 1. maija līdz 2014. gada 1. maijam. Līdzi jāpaņem bērna dzimšanas apliecība”, – atzīmēja H. Soldatjonoka.

Atbildot uz korespondenta jautājumu, cik mazie daugavpilieši ir piedzimuši laika periodā no 2013. gada 1. maija līdz šā gada 1. maijam, H. Soldatjonoka atzīmēja, ka jaundzimušo skaits salīdzinājumā ar pērno gadu ir ievērojami pieaudzis un sasniedzis 560.

Atgādināsim, ka pasākums par godu Daugavpils jaunajiem vecākiem notiks pilsētas Centrālajā parkā pie Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas plkst. 16:00.


Написать комментарий