Daugavpils mērs personīgi izvēlas šūpoles Centrālajam parkam: process ieilgst

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Centrālā parka Bērnu rotaļu laukuma rekonstrukcijas projekts atkal tika koriģēts, tādēļ iepirkums par jaunā aprīkojuma iegādi un uzstādīšanu pagaidām nav izsludināts, portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” (KSP) komunālinženiere Oksana Grigorjeva.

Atbildot uz jautājumu par to, kad pilsētnieki redzēs solīto bērnu rotaļu laukumu, O.Grigorjeva paziņoja, ka Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis personīgi kontrolē procesu un saskaņo piedāvāta aprīkojuma veidu. Pēdējās tikšanās laikā J.Lāčplēsis atkal ierosināja izmaņiņas projektā un projektētājs patlaban pie tā strādā.

O.Grigorjeva atzīmēja, ka saskaņā ar KSP plāniem, jaunā aprīkojuma uzstādīšanai Centrālajā parkā bija jābūt pabeigtai 31.maijā. Līdzekļi budžetā ir paredzēti, tādēļ KSP pārstāvji cer, ka šogad darbi tiks veikti.

Piebildīsim, ka šāda veida bērnu rotaļu laukuma ierīkošanas kontrole izskatās dīvaini, jo tas nav principiāls jautājums, kura kontrolē jāiesaistās pilsētas galvai. Cerams, ka mērs tuvākajā laikā izvēlēsies aprīkojuma un seguma veidu, savādāk šis budžeta gads beigsies, bet iedalītie līdzekļi netiks novirzīti darbu veikšanai nākamgad.


Написать комментарий