Kannas 2014: septiņi drosmīgākie tērpi 1

foto: cinemania.es
foto: cinemania.es

Holivudas zvaigznes demonstrēja gatavību uz modes eksperimentiem. Drosmīgas kleitas papildināja klasiskas dārglietas.

Animācijas filmas „Pieradināt pūķi – 2” pirmizrādei, kurā viņa ierunāja vienu no varoņiem, Austrālijas aktrise Keita Blanšeta izvēlējās garu tērpu ar melniem svārkiem un oriģinālu miesas krāsas topu ar masīvu aplikāciju uz krūtīm. Vizuļi un pērlītes atgādināja pūķa zvīņas. Tērpu papildināta Chopard titāna rotas: gredzens ar turmalīniem (18 karāti) un briljantiem, kā arī auskari ar safīriem (16,45 karāti) un briljantiem, – vēsta style.rbc.ru.

Viņas kolēģe Naomi Vatsa šajā pašā pirmizrādē ieradās ļoti dekoltētā pelēkzila zīda kleitā. Kleitas ņieburs bija piegriezts tā, ka viena no lencītēm vilinoši bija noslīdējusi no aktrises pleca. Turpinot pūķa tēmu un asociācijas ar rāpuļiem, Naomi bija čūskas formas balta zelta un briljantu kaklarota no leģendārās Bvlgari Serpenti juvelieru kolekcijas.

Džuliana Mūra Maikla Lī filmas „Vijams Terners” pirmizrādē ieradās Louis Vuitton kleitā ar burgundi krāsas metalizētas ādas augšdaļu, kura rada asociācijas ar rokeriem. Melnos atlasa svārkus rotāja uzkrītošs sudrabains izšuvums pa spirāli, kuri atgādināja izkausēta metāla plūsmu. Kleitu speciāli Džulianai Mūrai izveidoja Nikolā Žeskjēra nama sieviešu apģērbu un aksesuāru līnijas mākslinieciskais direktors. Aktrise tērpu papildināja ar melnu Petite Malle somiņu, ādas jostu un laiviņām. Aktrises ausīs mirdzēja Chopard rozā zelta auskari ar briljantiem un rubīniem (16 karāti), plaukstas pamatni rotāja divas rozā zelta aproces.

Amerikas televīzijas raidījumu vadītāja Karla Stīla apģērba pūdera krāsas šifona kleitu grieķu stilā, bet ar pārmērīgi piegulošu un atvērtu ņieburu, kurš uzsvēra viņas krūtis. Kleitu papildināja Grisogono dārglietas – balta un rozā zelta auskari Boule un Onde un Zebra kolekcijas gredzeni.

Modeles Adrianas Limas kleita filmas „Vietējais” pirmizrādē arī bija pūdera krāsā un ar visai izaicinošu ņieburu, kurš atgādina apakšveļu – atlasa korseti. Tērpu viņa papildināja ar klasiskām Chopard dārglietām – auskariem ar briljantiem (3 karāti) un briljanta aproci (36 karāti).

Supermodele Lija Kebede ignorēja nerakstītu likumu, kurš nosaka, ka uz sarkanā paklāja jābūt garai kleitai, un apģērba ar pērlītēm izšūtu Roberto Cavalli mini kleitu ar lielu V veida izgriezumu un garām piedurknēm. Kebede papildināja tērpu ar gredzenu melnas panteras veidā ar rozā koka un melnu briljantu „ādu” no jaunās Mascote от de Grisogono kolekcijas. „Melnās panteras” drosme tika apbalvota ar publikas sajūsmu un reportieru zibspuldzēm.

Bet droši vien pats iespaidīgākais filmas „Viljams Terners” pirmizrādē iznāciens pienākas „Intriganšu” zvaigznei Bleikai Laivlijai. Viņa apģērba puscaurspīdīgu garu kleitu ar atvērtu Chanel ņieburu, kurš izpildīts pečvorka tehnikā un izšūts ar spīguļiem. Kleitas ņieburs neslēpa, bet izdevīgā gaismā demonstrēja brīnišķīgās Laivlijas krūtis. Arī grimam aktrise izvēlējās puscaurspīdīgu starojošu toni - L'Oreal  Alliance Perfect tonālo krēmu.


Написать комментарий

nu skaistas jau nu ir tas manekenes