Olimpiskās spēles Andrupenē

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

Sporta attīstības veicināšanai pirmsskolas izglītības iestādēs, Dagdas novada pirmsskolnieki ik gadu pavasarī kādā no izglītības iestādēm tiekas, lai kopā aktīvi, jautri un interesanti pasportotu, ziņo Dagdas novada portāls.

Šogad visi devās uz Andrupenes pagasta bērnudārzu “Avotiņš”, kur notika Dagdas novada pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu sporta svētki „Andrupenes olimpiskās spēles  2014”, iepazīstinot bērnus ar olimpisko kustību, veicinot bērnu fizisko attīstību, radot bērnos un pieaugušajos pozitīvas emocijas, prieku un gandarījumu par kopīgi pavadītu laiku.

Olimpiskajās spēlēs bija ieradušās komandas “Superzaķi” no  Šķaunes  , “Pūcītes” no Asūnes, “Vāveres” no Andzeļiem, “Bitītes” no Ezerniekiem, “Saules stari” no Dagdas,  “Jautrie zaķi” no Konstantinovas un Andrupenes  “Lāsītes”.

Visus dalībniekus sveica Andrupenes pagasta pārvaldniece Melānija Rudavina. Andrupenes PII “Avotiņš” vadītāja Anna Zinčenko pasludināja Olimpiskās spēles par atklātām. Komandas saņēma uzdevumu lapas un uzsāka jautros startus. Siltās saules apmīļoti un izvingrojušies ar Kaķi, bērni centīgi un ar azartu veica visas sporta disciplīnas, kuras vadīja gan skolotājas, gan bērnu vecāki: Zaķis – Anna Antoņeviča, Kaķis–  Irina Vasiļevska, Ezis –Anna Zvidriņa, Suns – Karīna Beikule, Vāvere – Beneventa Račinska, Pele – Taisija Šangele, Varde- Olga Beikule,

Lācis- Jevģēnija Mihejeva

Andrupenes  Olimpiskajās spēlēs bija viss: gan olimpiskā lāpa, gan karogs, gan daudzas sporta disciplīnas, gan apbalvojumi, gan salūts.

Paldies visiem dalībniekiem, skolotājām, mediķiem un autobusu šoferīšiem!

Pateicība Andrupenes pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš” skolotājām par radošumu, aktīvu darbošanos un  ieguldīto darbu, teicami  organizējot Dagdas novada pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu sporta svētkus „Andrupenes olimpiskās spēles  2014”!

Paldies PII “Avotiņš” bērnu vecākiem par aktīvu līdzdalību šajā pasākumā!


Написать комментарий