Daugavpils pilsētas SLP objektus apsargās par 260 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības birojs ir publicējis konkursa rezultātus par apsardzes pakalpojumu sniegšanu Daugavpils pilsētas Sociālo lietu pārvaldei (SKP).

Konkursā tika saņemti divi piedāvājumi, bet par uzvarētāju atzina firmu, kura apsardzes pakalpojumus triju gadu laikā sniegs par 259 588,44 eiro. Sākotnēji konkursa nolikumā tika norādīts 5 gadu termiņš, tomēr vēlāk to izlaboja uz 3 gadiem.

Konkursa uzvarētājs apsargās 13 objektus – Bērnu namu-patversmi „Priedīte”, Sociālo/Nakts patversmi, Sociālo māju, Ģimenes atbalsta centru/patversmi, dažas ēkas cietoksnī, SLP administratīvo ēku, Dienas aprūpes centru personām ar garīga rakstura traucējumiem, Sociālo pakalpojumu nodaļu ģimenēm ar bērniem, Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas dienas centru, kā arī 2 telpas daudzdzīvokļu mājās.

Saskaņā ar līguma noteikumiem, minētās iestādes tiks pieslēgtas centralizētāji sistēmai, apsardzes firma nodrošinās apsardzes aprīkojuma darbību, operatīvi reaģēs ārkārtas situācijās, operatīvi informēs pasūtītāju par visu, kas ir saistīts ar apsardzes sistēmu.

Apsardzes firmai sniedza informāciju par fiziskās un tehniskās apsardzes esību šajās iestādēs, drošības pogu, videonovērošanas sistēmu un ugunsdrošības sistēmu. Interesanti, ka daudzās sociālajās iestādēs nav visu augstākminēto drošības sastāvdaļu. 


Написать комментарий