Avrilas Laviņjas bijušais vīrs gandrīz nomirst no pārdzeršanās

foto: allstars.pp.ru
foto: allstars.pp.ru

Kanādiešu popzvaigznes Avrilas Laviņjas bijušais vīrs, grupas "Sum 41" mūziķis Deriks Viblijs smagi cieš no alkoholisma un nesen bijis par mata tiesu no nāves, raksta "kasjauns.lv".

Deriks Viblijs savā mājaslapā ierakstījis izjustu stāstu, kā viņš paskatījies acīs nāvei un līdzās publiskojis biedējoša skata fotogrāfijas no slimnīcas.

"Iemesls, kāpēc tik ļoti sasirgu ir liela dzeršana, ko darīju jau gadiem ilgi," raksta Deriks. "Tā visbeidzot mani pieveica. Es daudz dzēru katru vakaru. Līdz vienai reizei. Es biju mājās, ap pusnakti ielēju sev kārtējo dzērienu un gribēju skatīties filmu, kad pēkšņi sajutos ne pārāk labi. Es nokritu uz grīdas bez samaņas. Līgava nogādāja mani slimnīcā, kur mani ievietoja intensīvās terapijas palātā.

Biju viscaur sadurstīts ar adatām. Visu PIRMO NEDĒĻU es biju pilnībā sazāļots. Kad es visbeidzot nākamajā dienā atmodos, man nebija ne jausmas, kur atrodos. Pār mani pārliekušies bija mamma un tētis.

Es pārbijos. Aknas un nieres bija man uzteikušas. Lieki teikt, ka biju izbijies. Es visbeidzot sapratu, ka nedrīkstu vairs dzert. Ārsts teica, ja iedzeršu vēl glāzi, es nomiršu. Es nemācu dzīvot, tikai iesaku vienmēr dzert saprātīgi.

Es tā nedarīju, un, skat, kur esmu nonācis (nekad nedomāju, ka reiz teikšu ko tādu, haha). Pie manis atkal ir atgriezusies iedvesma rakstīt mūziku. Man jau ir dažu jaunu dziesmu idejas. Drīz būs laiks rakstīt albumu un atkal doties turnejā. Uz drīzu redzēšanos!"

Deriks Viblijs ar Avrilu Laviņju iepazinās, kad dziedātājai bija 17 gadu. Avrilai bija 19 gadu, kad abi sāka iet uz romantiskiem randiņiem. Tikai dažas nedēļas pirms romantisko attiecību sākuma, Avrila kādā intervijā bija atzinusi, ka neiet uz randiņiem, jo miesassargi puišos iedvešot bailes. 2005. gada jūnijā Deriks pārsteidza Avrilu ar ceļojumu uz Venēciju. Gondolas brauciena laikā Deriks bildināja savu draudzeni. Pāris kāzas nosvinēja nākamā gada 15. jūlijā, klātesot 110 lūgtajiem viesiem.

Pēc septiņiem laulībā nodzīvotiem mēnešiem Deriks rakstīja, ka Avrila ir pats labākais, kas viņam dzīvē dots. Viņš arī atzina, ka pateicoties šim attiecībām, esot ticis galā ar narkotiku atkarību. Diemžēl šai laulībai nebija ilgs mūžs un jau pēc trim kopdzīves gadiem pāris šķīrās. Arī pēc šķiršanās Avrila un Deriks saglabāja draudzīgas attiecības.


Написать комментарий