Vācijas ĀM vadītājs ir zaudējis „savu seju” 5

foto: berlin24.ru
foto: berlin24.ru

Vācijas pilsoņi ir neapmierināti ar to, kas notiek Ukrainā. Viņi nolēma paust savu neapmierinātību ar valsts politiku mītiņā, kurš notika Berlīnes laukumā.

Atzīmēsim, ka mītiņa dalībnieki pieprasīja ne tikai no Vācijas varas iestādēm, bet arī no sabiedrības atbrīvot mierīgos iedzīvotājus no nacistiem. Turklāt viņi apsūdzēja Vācijas ārlietu ministru par kara izraisīšanu ar Krieviju, – ziņo mirnov.ru.

Šādi paziņojumi radīja ārlietu ministra sašutumu.

Vispār ĀM vadītājs uzvedās nožēlojami, kā saka politiķi, polemikā zaudēja seju.

Viņš vienkārši pacēla balsi, kliedza un žestikulēja, runādams par to, ka mītiņa dalībnieki ir Ukrainas konflikta kurinātāji.


Написать комментарий

Iespējams, arī tādu pieredzējušu lapsu kā Šteinmeieru var izsist no līdzsvara. Tomār visā visumā šī ziņa ir melīga.

Tur vajadzēja ne tikai kliegt. Bet vēl pamatīgi piekaut tos mītiņotājus. Tas jau skaidrs kā diena: to mītiņu ogrnanizēja smirdīgā Krievija ar smirdīgajiem krieviem priekšgalā. Hu..i viņiem , pa degunu riktīgi vajadzēja. MALACIS VĀCIJAS ĀRLIETU MINISTRS. MALACIS. KAMĒR PĀRĒJĀ EIROPA KLUSĒ.

Jocīgi par notikumu Berlīnē rakstīt, tulkojot krievu muldamkanāla ziņas. Patiesībā ministra uzstāšanos centās izjaukt bariņš Berlīnes krievu imigrantu, atstrādājot vēstniecības naudiņu, un ministrs viņiem, jaucējiem, kārtīgi sadeva. Tā tas izskatās no Vācijas puses.

Laikam krievu imigranti grib Berlīni pievienot Krievijai. Vācijai ir laiks sākt domāt par sekām......

..vāciešiem blakus turkiem, tagad arī krievu urlas!

Написать комментарий