Redakcijā kārtējo reizi griezās Pārdaugavas ielas iedzīvotāja: tas vairs nav izturams

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcijā griezās Grīvas mikrorajona, Daugavpilī, iedzīvotāja Valentīna, kura lūdz palīdzēt, jo viņas vēršanās uz atbildīgiem dienestiem rezultātu nav devušas.

Runa atkal ir par grunts ceļu Pārdaugavas ielā, kuru izmanto autovadītāji, lielā ātrumā traucoties garām un neievērojot ceļa zīmes, saskaņā ar kurām jāizmanto apbraucamais ceļš, bet viņi vēlas ietaupīt pāris minūtes un neizmanto normālu asfaltētu ceļu. 

Valentīna paskaidroja, ka grunts ceļu Pārdaugavas ielā izmanto liels autotransporta daudzums, kā rezultātā nav iespējams atvērt logus un bail par pagalmā spēlējošo bērnu drošību. Turklāt ceļa stāvoklis esot pasliktinājies, mājas sienas dreb, kad garām traucas automašīnas. Lielkravas transportam šo ceļu izmantot ir aizliegts, savukārt vieglais autotransports ceļu izmanto, jo ceļa zīme „strupceļš” neliedz tām izmantot šo ceļa posmu.

Mūsu lasītāja paziņoja, ka lietus laikā šīs neērtības tika paciestas, bet tagad ceļš netiek aplaistīts. SIA „Daugavpils ūdens” speciāliste, kura veic darbus netālu esošajās ielās, pēc izsaukuma bija atbraukusi, taču situācija nemainījās.

Valentīna atzīmēja, ka Pārdaugavas ielas iedzīvotāji būtu apmierināti, ja tiktu uzstādīta vismaz ceļa zīme „ķieģelis”, jo tas vairs nav izturams.

Pie reizes Valentīna lūdza pievērst izmanību tam, ka Brjanskas ielas tuvumā, kur notiek remontdarbi, nav nevienas biotualetes un būvnieki no paša rīta dzer alu un kārto savas dabiskās vajadzības uz vietas, īpaši nekautrējoties.

Portāls Gorod.lv, ņemot vērā iedzīvotājas lūgumu, griezās pēc palīdzības pie Domes izpilddirektora Andreja Kursīša. Viņš paziņoja, ka par šo situāciju viņam ir zināms, viņš apsolīja, ka vietas tiks apsekotas un minētās ielas iedzīvotājiem centīsies palīdzēt.


Написать комментарий